5500 XT PUBG Crash

Texrtwind

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar lanetli bir kartım var bu foruma her çeşit sorunu yazdım herhalde. MSI RX 5500 XT Gaming X lanetli kartımdan mı bilmiyorum dün PUBG Lite'da bu hatayı almıştım şimdi de Steam PUBG'de aldım. Maçta dağil maç bitince lobiye girerken bu hatayı verdi ve şu an girmiyor. Yine crash report diye bir şey veriyor. Ne yapmalıyım?
*güncelleme

Bilgisayarı yeniden başlattım ardından lobi müziğini duydum ve yine çöktü. Varsayılan RadeonWattman ayarları geri yüklendi uyarısı aldım.

Dosya Ekleri

• screenshot.PNG
    screenshot.PNG
    6,2 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:
Evet sürücüyü güncelleyip 2.8.2'ye dediğiniz gibi dragon center'ı sildim. Sıkıntı yokdu. Hala yok mavi ekran almıyorum ama crash report aldım şimdi :/ Ramler 2666 mhz 8gb hala.

Tamam şimdi kartta teknik sorun var mı yok mu bilmiyorum. İşletim sistemin ne alemde? Windows'un güncel mi? Bir de anakartına en son ne zaman BIOS güncellemesi yaptın?

Screenshot_1.png

Tamam şimdi kartta teknik sorun var mı yok mu bilmiyorum. İşletim sistemin ne alemde? Windows'un güncel mi? Bir de anakartına en son ne zaman BIOS güncellemesi yaptın?

Eki Görüntüle 650215
1 tane windows güncellemesi varmış. Onu güncellemeye koydum hemen. Anakart için Asus Armoury Crate yüklü. Otomatik yapıyor diye biliyorum :/

1 tane windows güncellemesi varmış. Onu güncellemeye koydum hemen. Anakart için Asus Armoury Crate yüklü. Otomatik yapıyor diye biliyorum :/

Emin değilim anakart modelini söylersen bir kontrol edeyim. Ben de Asus kullanıyorum ama tüm BIOS güncellemelerini USB bellek ile yaptım. Zaten 1 dakikalık iş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı