5500 XT PUBG Crash

Texrtwind

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar lanetli bir kartım var bu foruma her çeşit sorunu yazdım herhalde. MSI RX 5500 XT Gaming X lanetli kartımdan mı bilmiyorum dün PUBG Lite'da bu hatayı almıştım şimdi de Steam PUBG'de aldım. Maçta dağil maç bitince lobiye girerken bu hatayı verdi ve şu an girmiyor. Yine crash report diye bir şey veriyor. Ne yapmalıyım?
*güncelleme

Bilgisayarı yeniden başlattım ardından lobi müziğini duydum ve yine çöktü. Varsayılan RadeonWattman ayarları geri yüklendi uyarısı aldım.

Dosya Ekleri

• screenshot.PNG
    screenshot.PNG
    6,2 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:
@Texrtwind sistemin güzel ama Ryzen 3600 ve 5500 XT ile 1x8 GB RAM olmamış. Şöyle söyleyeyim oyun ekran kartından kaynaklı çökmese dahi wattman ayarı bildirimi çıkabiliyor kenardan bizzat tecrübe ettim. BIOS güncel, sürücün güncel, Dragon Center ve overclocklu RAM gibi sorun çıkarabilecek bir durum da yok. Yetersiz RAM dolayısıyla hata alabilirsin @Denizyilmaz attığı linkler gibi. Çünkü diğerlerinde sorun yaşamadığını ama PUBG'da çöktüğünü söyledin. Sistemini de en kısa sürede 2x8 GB yap günümüz için şart bu.

@Denizyilmaz çok da şart değil ben 5 kere güncelledim hiç de sorun çıkmadı. Durduk yere niye uğraşsın anakart piliyle, şimdilik güncel tutsun yeterli.

@Texrtwind sistemin güzel ama Ryzen 3600 ve 5500 XT ile 1x8 GB RAM olmamış. Şöyle söyleyeyim oyun ekran kartından kaynaklı çökmese dahi wattman ayarı bildirimi çıkabiliyor kenardan bizzat tecrübe ettim. BIOS güncel, sürücün güncel, Dragon Center ve overclocklu RAM gibi sorun çıkarabilecek bir durum da yok. Yetersiz RAM dolayısıyla hata alabilirsin @Denizyilmaz attığı linkler gibi. Çünkü diğerlerinde sorun yaşamadığını ama PUBG'da çöktüğünü söyledin. Sistemini de en kısa sürede 2x8 GB yap günümüz için şart bu.

@Denizyilmaz şart değil ben 5 kere güncelledim hiç de sorun çıkmadı. Durduk yere niye uğraşsın anakart piliyle.
Teşekkürler hocam yine uğraştırdım ama :D Hata galiba "PUBG" kaynaklı sanırım. Çünkü diğer oyunlarda hata almıyor. Pubg Lite'da ise aşağıdaki ( Unreal Engine ile alakalı herhalde ) hatalarını alıyor. Çözüm bulunursa yine yazarsanız bir yeşilleniriz crash ailesi olarak :D Çözüm gelene kadar pubg süs olarak kalacak herhalde :( hataları da şöyle bırakayım.

Dosya Ekleri

• unreal fatal error.PNG
    unreal fatal error.PNG
    34,6 KB · Görüntüleme: 39
  • Rendering Thread Exception.PNG
    Rendering Thread Exception.PNG
    12,3 KB · Görüntüleme: 50
@Texrtwind sistemin güzel ama Ryzen 3600 ve 5500 XT ile 1x8 GB RAM olmamış. Şöyle söyleyeyim oyun ekran kartından kaynaklı çökmese dahi WattMan ayarı bildirimi çıkabiliyor kenardan bizzat tecrübe ettim. BIOS güncel, sürücün güncel, Dragon Center ve overclocklu RAM gibi sorun çıkarabilecek bir durum da yok. Yetersiz RAM dolayısıyla hata alabilirsin @Denizyilmaz attığı linkler gibi. Çünkü diğerlerinde sorun yaşamadığını ama PUBG'da çöktüğünü söyledin. Sistemini de en kısa sürede 2x8 GB yap günümüz için şart bu.

@Denizyilmaz çok da şart değil ben 5 kere güncelledim hiç de sorun çıkmadı. Durduk yere niye uğraşsın anakart piliyle, şimdilik güncel tutsun yeterli.

Doğrusu budur aklında olsun gene yaparsın ya da yapmazsın. BIOS sağlıklı oturuyor bunu yapınca güncellemeden sonra ya da parça değişiminden sonra.

@Denizyilmaz bir daha genel temizlik yaptığımda kasayı açmışken bir denerim.

@Texrtwind PUBG oynamıyorum onun çözümünü kendin ararsın ama şimdilik 1x8 GB RAM yetersizliği dışında sisteminde bir sorun yok gibi. Her şeyini güncelledik, sistem stabil çalışıyor olmalı hem sen de öğrenmiş oldun bazı şeyleri. Yakın zamanda 2x8 GB yapmayı unutma bu sistemin için büyük ihtiyaç şu anda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı