5500 XT sistem nasıl?

Kısa ve dar olan ekran kartının boyutu? :D güldürme dostum. Sapphire Pulse'ın fan yaprakları ve plakasına baktığında Pulse kullanmazsın bile. Sapphire kötü üretiyor demek değil bu. Pulse ucuz, az daha para verip Nitro alınmalı alınacaksa Sapphire. 240W'a yakın güç tüketimi de göz önünde bulundurmalı. Pulse almaktansa MSI Mech al derim ben.
.

Ben zaten demedim Pulse alsın o kadar bütçe varsa tabii ki Nitro alsın benim amacım MSI'ın kötü seçim olacağı idi.

Ben maksimum güçten bahsediyorum, üreticilerin kendi sayfalarında ki verilere bak dostum. Sapphire Pulse ile MSI Mech Maksimum güç tüketimi aynı. Sapphire Nitro ise 200 küsür tüketebiliyor.

Oyunlarda ortalama güç tüketimi daha sağlıklı bir veri. Çünkü 5500XT'ler giriş seviyesinde en düşük güç tüketimine sahip kartlar.

Screenshot_10.png

Soğutma olarak da başarılı Pulse açıkçası. Bunu 1 saatlik oyundan sonra kaydetmiştim. 5000 serisinde Pulse ile Nitro+ kartlar arasında gözle görülür farklar yok.

Oyunlarda ortalama güç tüketimi daha sağlıklı bir veri. Çünkü 5500XT'ler giriş seviyesinde en düşük güç tüketimine sahip kartlar.

Eki Görüntüle 632655

Soğutma olarak da başarılı Pulse açıkçası. Bunu 1 saatlik oyundan sonra kaydetmiştim. 5000 serisinde Pulse ile Nitro+ kartlar arasında gözle görülür farklar yok.

Biraz deneyimim olsa alabilirim. Lakin şimdi sorun çıkarsa babamgil sıkıntı çıkarır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı