Benim attığım sistemi alabilirsiniz. 16 GB RAM var ve diğer özellikleri daha iyi.İlerleyen zamanlarda bir tane daha RAM eklerim yanına şimdilik 8 GB olsun.
Benim attığım sistemi alabilirsiniz. 16 GB RAM var ve diğer özellikleri daha iyi.İlerleyen zamanlarda bir tane daha RAM eklerim yanına şimdilik 8 GB olsun.
Doğrudur ama senin attığın sistem sağdan soldan toplama ben direkt kurulmuş bir şekilde gelsin istiyorum.
Ekran kartı güncel değil. Güç kaynakları çok kötü, hatta bir tanıdığım patladı 1 aydır cevap bekliyorlar.Veyahut.TUCO-M9150TF/ASUS GeForce Cerberus GTX 1050 TI Advanced Edition 4GB/NTEL i3 10100F/8GB DDR4/240GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
TUCO-M9150TF/ASUS GeForce Cerberus GTX 1050 TI Advanced Edition 4GB/NTEL i3 10100F/8GB DDR4/240GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUCO-M9150TF ITOPYA'da.www.itopya.com
@kqqk13 hocam neden kızgın attınız?![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Anladığım kadarıyla hazır sistem istiyor.
Sizin tavsiyenizi geçemem ama hatamı belirtirseniz sevinirim, iyi forumlar.
Ekran kartı güncel değil. Güç kaynakları çok kötü, hatta bir tanıdığım patladı 1 aydır cevap bekliyorlar.
Bu önerdiğinde anakart kötü değil mi ?4806 TL tutuyor.
Pollux 3T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Eki Görüntüle 840251
Çok kötü değil ama M2 slotu yok. RAM'den ve SSD'den kısmak istemediğim için böyle yaptım. Eğer anakartın daha iyi olmasını istiyorsanız, SSD'yi standart bırakıp, anakartı Msi B460M Pro seçebilirsiniz.Bu önerdiğinde anakart kötü değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.