5500 XT sistemde Control ve Bannerlord piksel piksel

SercanT34

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaş merhaba;

Öncelikle sistemim R5 1600, Sapphire Pulse 5500 XT 8 GB ve 16(2x8) GB Ripjaws 2400 MHz.

Ekte Control oyunundan bir görsel mevcut. Hanımefendinin boynuna doğru bakarsanız ışık ve gölgede acayip bir tuhaflık var, çözemedim. Oyunu en yüksek ayarlara aldım, gene çözüm olmadı. Şu an orta/yüksek ayarlarda oyun. Aynı problem Bannerlord oyununda da mevcut ama Senua'da böyle bir problem göremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi geceler.

Dosya Ekleri

• Control.jpg
    131 KB · Görüntüleme: 204

Hocam sürücüleri güncellediniz değil mi?

Radeon Software ayarlarından "Ekran Kartları" kısmına girip ekran kartı profilini "Standart" olarak ayarlayıp dener misiniz?

Hocam sürücüleri güncellediniz değil mi?
Sürücüler güncel tabiki özellikle kontrol ettim.
Radeon Software ayarlarından "Ekran Kartları" kısmına girip ekran kartı profilini "Standart" olarak ayarlayıp dener misiniz?
Evet şimdi denedim fakat herhangi bir değişiklik olmadı.
Aynı kartı kullanıyorum, Control de oynadım ama böyle bir sorunla karşılaşmadım. Radeon ayarlarında bir bozulma olmuş olabilir mi? Sürücüyü kaldırıp tekrar bir yükle derim.
Galiba şimdi bunu denemem gerekecek.

Arkadaşlar tekrar teşekkür ederim sürücüyü kaldırıp tekrar yükleme yapayım dönüş yapacağım.

Zamanında eski laptopumda Radeon 530 ekran kartı vardı ETS 2 oynarken uzak taraflarda görüntü hem pembe hem de bozuk gösteriyordu hiçbir şekilde çözemedim.

Sürücüyü de tekrar yükledim ve denedim hiçbir şey değişmemiş monitör değiştirdim bu esnada AOC 1080P 21.5 monitöre taktım aynı, ofisten laptop için getirdiğim eski monitörde de denedim, aynı zamanda 32" televizyonda da denedim HDMI kablo ile, hep aynı sonuç.

GTAV denemesi yaptım onun da görselini ekte bulabilirsiniz arkadaşlar normal mi görüntü acaba ?

Dosya Ekleri

• GTAV.png
    433,8 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleme:
Oyunu Radeon Software'dan mı çalıştırıyorsun? Bir de niye ekran görüntünün yarısı beyaz çift monitör mü var?

Şu ayarların açık veya kapalı mı?

Ah evet benim hatam, el alışkanlığı iki monitörü de bağlamışım fark etmedim ben onu Ayarlara gelirsek standartta çalıştırdım hiçbir ayar açık değil şu an. Hem Radeon'dan hem masaüstünden ayrı ayrı denedim bu arada.

Tek monitörle denedin mi peki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…