5500 XT sistemde Control ve Bannerlord piksel piksel

SercanT34

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaş merhaba;

Öncelikle sistemim R5 1600, Sapphire Pulse 5500 XT 8 GB ve 16(2x8) GB Ripjaws 2400 MHz.

Ekte Control oyunundan bir görsel mevcut. Hanımefendinin boynuna doğru bakarsanız ışık ve gölgede acayip bir tuhaflık var, çözemedim. Oyunu en yüksek ayarlara aldım, gene çözüm olmadı. Şu an orta/yüksek ayarlarda oyun. Aynı problem Bannerlord oyununda da mevcut ama Senua'da böyle bir problem göremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi geceler.

Dosya Ekleri

• Control.jpg
    Control.jpg
    131 KB · Görüntüleme: 204
Tek monitörle denedin mi peki?
Evet şu an tek monitör bağlı ve sadece gölgede kalan yerlerde oluyor bu karıncalanma diğer efektlerde olsun görüntüde olsun bir şey yok sanırım. Control için konuşursam hanımefendiye yaklaşırsam sorun kalmıyor ama attığım resimdeki gibi mesafeli bakarsam çok fazla bozuluyor görüntü hiç anlam veremedim ben bu işe.

Evet şu an tek monitör bağlı ve sadece gölgede kalan yerlerde oluyor bu karıncalanma diğer efektlerde olsun görüntüde olsun bir şey yok sanırım. Control için konuşursam hanımefendiye yaklaşırsam sorun kalmıyor ama attığım resimdeki gibi mesafeli bakarsam çok fazla bozuluyor görüntü hiç anlam veremedim ben bu işe.

Sanki oyunla alakalı da olabilirmiş gibi geldi. Belki ilerleyen bölümlerde bu sorun geçebilir. GTA V ve Senua'da benzer sorun yaşamamışsın.

Günaydınlar, işe başlamadan bir deneyeyim dedim tekrar, Senua'da daha az olsa da gene yakaladım ışık ve gölge sıkıntısını, gölgelendirmede bir sorun var gibi grafikler çok iyi ama gölgeye gelince siyah nokta nokta kalıyor. Kartta bir sorun olabilir mi acaba yeni de aldım ama...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı