Örnek olarak bu videoyu gösterebilirim. 4 GB modeli ile 8 GB modeli arasında 2 3 fps fark. Sonuçta aynı işlem birimini kullanıyorlar. VRAM kullanımı artmadığı sürece benzer performans alınır.
Örnek olarak bu videoyu gösterebilirim. 4 GB modeli ile 8 GB modeli arasında 2 3 FPS fark. Sonuçta aynı işlem birimini kullanıyorlar. VRAM kullanımı artmadığı sürece benzer performans alınır.
Of yine aynı video.
Sürekli aynı video geliyor kusacağım artık.
Ayrıca 4 GB ile 8 GB arasında sadece VRAM farkı değil performans farkı da var.
Ayrıca attığın kanalin fake olduğunu düşünüyorum.
Bir cideosunsa 5600X, 10900Kdan daha güçlü olarak gösteriliyordu.
Of yine aynı video.
Sürekli aynı video geliyor kusacağım artık.
Ayrıca 4 GB ile 8 GB arasında sadece VRAM farkı değil performans farkı da var.
Ayrıca attığın kanalın fake olduğunu düşünüyorum.
Bir videosunda 5600X, 10900Kdan daha güçlü olarak gösteriliyordu.
Zaten belirttim 2-3 PFS fark olduğunu. Youtube üzerinde bir sürü benchmark var. Oflayıp puflamanın anlamı yok.
Öyle ahım şahım farklar olmadığı görünüyor zaten.
Zaten belirttim 2-3 pfs fark olduğunu. YouTube üzerinde bir sürü benchmark var. Oflayıp puflamanın anlamı yok.
Öyle ahım şahım farklar olmadığı görünüyor zaten.
Öncelikle her gördüğünüz videoya inanmanızı tavsiye etmem ki 4 GB ile 8 GB arasında 2-3FPS'den çok daha fazlası var.
Ayrıca 5500XT 8 GB 1660 ile yarisabilir lakın 1660S ile yarışamaz.
Öncelikle her gördüğünüz videoya inanmanızı tavsiye etmem ki 4 GB ile 8 GB arasında 2-3FPS'den çok daha fazlası var.
Ayrıca 5500XT 8 GB 1660 la yarışabilir lakin 1660S ile yarışamaz.
Arasında sözcüğünün kelime anlamına bakın önce ona göre yorum yapın. 4 ve 8 GB olan modelini de kullandım. Çoğu yerde 2-3 yada 4 FPS fark var. Valorant isimli oyunda olan fark sadece 13 15 civarı. Haklı çıkmak uğruna zorlamayın.