Adem Yıldız_
Megapat
1650 Super kullanıyorum memnunum.
Valorant performansı nasıl o kartın?
Oynuyorsan tabii.
1650 Super kullanıyorum memnunum.
Valorant performansı nasıl o kartın?
Oynuyorsan tabii.
Seni yanlış bilgi ver diye mi yolladılar foruma? RX 5500 XT 8 GB alın hocam.Gülücük atan arkadaşlar biraz testlere benchmarklara baksın
Battlefield 5 oynuyorum. Valorant çerez oyun.Valorant arada bir giriyorum ayarlar en yüksekte.
Biliyorum da arkadaşım o kartla yayın yapmayı planlıyordu yayin yaparken Low'da 144FPS verir mi diye merak ettim.
Örnek olarak bu videoyu gösterebilirim. 4 GB modeli ile 8 GB modeli arasında 2 3 fps fark. Sonuçta aynı işlem birimini kullanıyorlar. VRAM kullanımı artmadığı sürece benzer performans alınır.4 GB olan kartın 1660S seviyesinde performans vermesi imkansız.
Hatta 8 GB olanın da imkansız.
Örnek olarak bu videoyu gösterebilirim. 4 GB modeli ile 8 GB modeli arasında 2 3 FPS fark. Sonuçta aynı işlem birimini kullanıyorlar. VRAM kullanımı artmadığı sürece benzer performans alınır.
Zaten belirttim 2-3 PFS fark olduğunu. Youtube üzerinde bir sürü benchmark var. Oflayıp puflamanın anlamı yok.Of yine aynı video.
Sürekli aynı video geliyor kusacağım artık.
Ayrıca 4 GB ile 8 GB arasında sadece VRAM farkı değil performans farkı da var.
Ayrıca attığın kanalın fake olduğunu düşünüyorum.
Bir videosunda 5600X, 10900Kdan daha güçlü olarak gösteriliyordu.
Zaten belirttim 2-3 pfs fark olduğunu. YouTube üzerinde bir sürü benchmark var. Oflayıp puflamanın anlamı yok.
Öyle ahım şahım farklar olmadığı görünüyor zaten.
Arasında sözcüğünün kelime anlamına bakın önce ona göre yorum yapın. 4 ve 8 GB olan modelini de kullandım. Çoğu yerde 2-3 yada 4 FPS fark var. Valorant isimli oyunda olan fark sadece 13 15 civarı. Haklı çıkmak uğruna zorlamayın.Öncelikle her gördüğünüz videoya inanmanızı tavsiye etmem ki 4 GB ile 8 GB arasında 2-3FPS'den çok daha fazlası var.
Ayrıca 5500XT 8 GB 1660 la yarışabilir lakin 1660S ile yarışamaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.