5500 XT vs GTX 1650S

• Konuyu başlatan 409747
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 1.613
Biliyorum da arkadaşım o kartla yayın yapmayı planlıyordu yayin yaparken Low'da 144FPS verir mi diye merak ettim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaç fps verdiğini hatırlamıyorum fakat buna benzer fps veriyordu.

4 GB olan kartın 1660S seviyesinde performans vermesi imkansız.
Hatta 8 GB olanın da imkansız.
Örnek olarak bu videoyu gösterebilirim. 4 GB modeli ile 8 GB modeli arasında 2 3 fps fark. Sonuçta aynı işlem birimini kullanıyorlar. VRAM kullanımı artmadığı sürece benzer performans alınır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Örnek olarak bu videoyu gösterebilirim. 4 GB modeli ile 8 GB modeli arasında 2 3 FPS fark. Sonuçta aynı işlem birimini kullanıyorlar. VRAM kullanımı artmadığı sürece benzer performans alınır.

Of yine aynı video.
Sürekli aynı video geliyor kusacağım artık.
Ayrıca 4 GB ile 8 GB arasında sadece VRAM farkı değil performans farkı da var.
Ayrıca attığın kanalin fake olduğunu düşünüyorum.
Bir cideosunsa 5600X, 10900Kdan daha güçlü olarak gösteriliyordu.

Of yine aynı video.
Sürekli aynı video geliyor kusacağım artık.
Ayrıca 4 GB ile 8 GB arasında sadece VRAM farkı değil performans farkı da var.
Ayrıca attığın kanalın fake olduğunu düşünüyorum.
Bir videosunda 5600X, 10900Kdan daha güçlü olarak gösteriliyordu.
Zaten belirttim 2-3 PFS fark olduğunu. Youtube üzerinde bir sürü benchmark var. Oflayıp puflamanın anlamı yok.

Öyle ahım şahım farklar olmadığı görünüyor zaten.

Zaten belirttim 2-3 pfs fark olduğunu. YouTube üzerinde bir sürü benchmark var. Oflayıp puflamanın anlamı yok.

Öyle ahım şahım farklar olmadığı görünüyor zaten.

Öncelikle her gördüğünüz videoya inanmanızı tavsiye etmem ki 4 GB ile 8 GB arasında 2-3FPS'den çok daha fazlası var.
Ayrıca 5500XT 8 GB 1660 ile yarisabilir lakın 1660S ile yarışamaz.

Öncelikle her gördüğünüz videoya inanmanızı tavsiye etmem ki 4 GB ile 8 GB arasında 2-3FPS'den çok daha fazlası var.
Ayrıca 5500XT 8 GB 1660 la yarışabilir lakin 1660S ile yarışamaz.
Arasında sözcüğünün kelime anlamına bakın önce ona göre yorum yapın. 4 ve 8 GB olan modelini de kullandım. Çoğu yerde 2-3 yada 4 FPS fark var. Valorant isimli oyunda olan fark sadece 13 15 civarı. Haklı çıkmak uğruna zorlamayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı