osmannberkk
Yoctopat
Daha fazla
@Sir Benjamin @messinicocugu @356280
Arkadaşlar ekran kartını İngiltere'den bir akraba hediye getirecek bana konuştum. Dışındaki parçaları da şu şekil ayarladım kaba taslak nasıl olmuş sizce? Beyaz renkli sistem fantezisi Avrupa'da olsak güzel olabilirdi ama Türkiye'de pek mantıklı değilmiş bunu anladım.
hazır set değildi aslında parçaları kendim seçmiştim. ne gibi bir güncelleme yapmamı önerirsiniz?Performansına göre pahalı olmuş ne yazık ki, daha iyi bir sistem çok rahat çıkar. Hazır toplanmış almaktansa toplamayı öğrenip kendiniz toplamanız daha mantıklı.
ddr5 bir sisteme karar kıldım dostum. teşekkür ederim yine deHocam bilmiyorum mantıklı gelir mi de şöyle bir hazır sistem buldun bakın isterseniz;
Sinerji White Intel i9 11900K 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3080 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji White Intel i9 11900K 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3080 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
@Sir Benjamin @messinicocugu @356280
Arkadaşlar ekran kartını İngiltere'den bir akraba hediye getirecek bana konuştum. Dışındaki parçaları da şu şekil ayarladım kaba taslak nasıl olmuş sizce? Beyaz renkli sistem fantezisi Avrupa'da olsak güzel olabilirdi ama Türkiye'de pek mantıklı değilmiş bunu anladım.
Çok pahalı olmuş hocam sistem daha iyi bir sistem toplanabilir ya da hazır sistem alacaksan çok daha ucuza iyileri var bunlar gibi:
QP Centaur Creator Oyun Bilgisayarı
Hazır sistemler 3 iş günü içerisinde kargoya teslim edilmektedir. Montaj ve performans testleri ücretsiz olarak yapılmaktadır. Özelleştirme kısmında bulunmayan bir parça eklemek yada sistemde değişiklik yapmak isterseniz info@qpbilisim.com.tr adresinden mail yolu ile iletişime geçebilirsiniz.www.qp.com.tr DDR5 istiyorsan kendimde Akakçe'den toplayabilirim.Genetik Venom AMD Ryzen 5 7600x 16GB DDR5 Radeon RX 7800 XT 16GB 500GB M.2 NVMe Sistem Tavsiyesi Fiyatı
TG-SK-0011 Genetik Venom AMD Ryzen 5 7600x 16GB DDR5 Radeon RX 7800 XT 16GB 500GB M.2 NVMe Sistem Tavsiyesi Teknogenetik.com 'dawww.teknogenetik.com
Hazır sistemler çok sıkıntı geliyor bana mutlaka kritik bir noktadan kısıyorlar ve o nokta eninde sonunda bir iki yıla sırıtıyor, bundan hoşlanmıyorum. Ama dediğim gibi i9 12900KFli 3080 Ti'li sistem olarak bakıp bunları toplayabildim, güncelleme öneriniz olursa aydınlatır mısınız beni?
haklısınız özelleştirme olunca sorun çıkarma konusu düşük ihtimal.@osmannberkk hazır sistem kullanıyorum, 6 aydır tek bir patlak vermedi. İyi bir özelleştirme ile bir şey olmaz, yeter ki malzemeler kaliteli olsun.
şart değil kesinlikle elim alıştığı için oradan bakmıştımİtopya zorunlu mu çünkü internetten indirim olmadığı aman daha pahalı satıyorlar.