55000 TL'ye sistem toplama tavsiyesi

Bütçe
55000

Emrullah69

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Lise 2. sınıf bilgisayar bölümünde okuyan yeğenim için bilgisayar toplamak istiyoruz.
Vatan da karne kampanyası varmış. Oradan birkaç teklif vermişler ama emin olamadık. Belki aynı paralara daha iyi sistem toplanılabilir diye düşündüm. Sizlere sormak istiyorum. Aşağıdaki resimdeki bilgisayarı almalı mıyız? Yoksa sizin önerebileceğiniz bir liste var mı?

Merhaba arkadaşlar. Lise 2. sınıf bilgisayar bölümünde okuyan yeğenim için bilgisayar toplamak istiyoruz.
Vatan da karne kampanyası varmış. Oradan birkaç teklif vermişler ama emin olamadık. Belki aynı paralara daha iyi sistem toplanılabilir diye düşündüm. Sizlere sormak istiyorum. Aşağıdaki resimdeki bilgisayarı almalı mıyız? Yoksa sizin önerebileceğiniz bir liste var mı?

Sıstem normal, diğer her şey kazık. Saçma sekılde 8 GB RAM koymuşlar. Soğutucu eksik.
Onerım,
RAM'ı 2x16, SSD'yı Kioxia 1TB yapınca 38.8k tutuyor.
Aşağıdaki soğutucu ile 40k tutuyor.

Monitör olarak Rampage tercih edilmez,
44.5k etti.

Klavye

Mouse

Kulaklık

4K da ekıpman. 48.5k oldu.

Windows için lisansa 6-7k verilmez. Yazılım budurdan 100TL'ye dijital lısans alır, kullanırsın. Ben tüm bilgisayarlarımda yıllardır kullanıyorum. Antıvırus programını da oradan uyguna alabilirsiniz. Vatan bayağı kalitesiz ve kazık ekıpmanlar ve monitör yazmış.

Sıstem normal, diğer her şey kazık. Saçma sekılde 8 GB RAM koymuşlar. Soğutucu eksik.
Onerım,
RAM'ı 2x16, SSD'yı Kioxia 1TB yapınca 38.8k tutuyor.
Aşağıdaki soğutucu ile 40k tutuyor.

Monitör olarak Rampage tercih edilmez,
44.5k etti.

Klavye

Mouse

Kulaklık

4K da ekıpman. 48.5k oldu.

Windows için lisansa 6-7k verilmez. Yazılım budurdan 100TL'ye dijital lısans alır, kullanırsın. Ben tüm bilgisayarlarımda yıllardır kullanıyorum. Antıvırus programını da oradan uyguna alabilirsiniz. Vatan bayağı kalitesiz ve kazık ekıpmanlar ve monitör yazmış.
cevabın için teşekkür ederim.
Ram konusunda bende yükseltmeyi düşündüm.
Monitör de Legionu tercih edeceğiz.

Peki bu sistem aşağıdaki oyunları rahat bir şekilde oynatır mı?
Ghost of tsushima
Red dead redemption 2
Elden ring
Detroit become human
The Last of Us
Resident evil

Cevabın için teşekkür ederim.
RAM konusunda bende yükseltmeyi düşündüm.
Monitör de Legion'u tercih edeceğiz.

Peki bu sistem aşağıdaki oyunları rahat bir şekilde oynatır mı?
Ghost of Tsushima.
Red Dead Redemption 2
Elden Ring.
Detroit Become Human.
The Last of Us.
Resident Evil.

Tabii ki oynatır hocam 4060 7500F ile GTA 5'te yuksek ayarlarda 110 FPS alıyordum bu sistemde bu oyunlarda yüksek FPS'ler ile rahat rahat oynayabilirsiniz. Bu arada Legion R25i-30 monitörü bende de var çok memnunum gözünüz kapali alabilirsiniz piyasadaki en uygun her ozellige sahip monitördur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı