5500TL ile hayat yaşanır mı?

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
2 sene Migros'da çalıştığım zamanlarda abim beni işten çıkıp kendi işinde yardımcı olmam için beni işten çıkartmıştı.
Abime kendi işinde web tasarım, yazılım ve muhasebe işlerinde destek verdim tam 2 sene.
Bu süre zarfında ilk zamanlar göz boyamak için 2000TL veriyordu. Tabii sigortamı yapmıyordu.

Hep şirkete katkıda bulunduğumu belirterek bir hissemin olduğunu söylerdi. Gel zaman git zaman beni tam 2 sene harcadı. Evlendi bana hiçbir şey vermediği zaman abimin işini bıraktım.

Şimdi tekrar başka bir işe başladım şükür.
Abim şirket sahibi ya hani sürekli olarak anneme ve bana pisikoloji uyguluyor 5500TL maaşla ne yapabileceksin?
Herkes ne yapıyorsa bende onu yapacağım.
Neden patronlar bu kadar alttan görüyor insanları.

Baban yok mu senin diyenler elbette olacaktır.
Evet bir babam var annemden ayrı başka bir azeri kadın ile zevki sefa sürüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aile evinde yaşamıyorsanız oturduğunuz yere göre geçinmeniz çok zor hatta imkansıza yakın diyebilirim. Abiniz size hiç bir şey vermeden 5500 TL maaşı niye küçümsüyor tam olarak onu anlayamadım. En azından çalışarak aklında bir şey kalmadan asgari ücretini alacaksın.

Eğer kiradaysan imkansız gibi bir şey, ev varsa gene az çok idare edersin. Fakat benim tavsiyem eğer düzgün bir mesleğin yoksa kasiyerlikten ziyade sanayi gibi işi öğrendiğin zaman düzgün paralar alabileceğin bir yerde çalışman, hem elinin altına bir meslek girmiş olur hem de işi çözdüğün zaman güzel paralar kazanabilirsin. Tabii kasiyerlikten daha zor olur.

Ev kiralayacaksanız çok eşya almayın,nasılsa haciz gelecek. Yanisi ev kiralayarak yapamazsınız. Kendi evinizde ya da aile evinde yaşayacaksanız yaparsınız ama çok zor olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı