Hasan Kahraman
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Rayzen 5
- Meslek
- Market Personeli
2 sene Migros'da çalıştığım zamanlarda abim beni işten çıkıp kendi işinde yardımcı olmam için beni işten çıkartmıştı.
Abime kendi işinde web tasarım, yazılım ve muhasebe işlerinde destek verdim tam 2 sene.
Bu süre zarfında ilk zamanlar göz boyamak için 2000TL veriyordu. Tabii sigortamı yapmıyordu.
Hep şirkete katkıda bulunduğumu belirterek bir hissemin olduğunu söylerdi. Gel zaman git zaman beni tam 2 sene harcadı. Evlendi bana hiçbir şey vermediği zaman abimin işini bıraktım.
Şimdi tekrar başka bir işe başladım şükür.
Abim şirket sahibi ya hani sürekli olarak anneme ve bana pisikoloji uyguluyor 5500TL maaşla ne yapabileceksin?
Herkes ne yapıyorsa bende onu yapacağım.
Neden patronlar bu kadar alttan görüyor insanları.
Baban yok mu senin diyenler elbette olacaktır.
Evet bir babam var annemden ayrı başka bir azeri kadın ile zevki sefa sürüyor.
Abime kendi işinde web tasarım, yazılım ve muhasebe işlerinde destek verdim tam 2 sene.
Bu süre zarfında ilk zamanlar göz boyamak için 2000TL veriyordu. Tabii sigortamı yapmıyordu.
Hep şirkete katkıda bulunduğumu belirterek bir hissemin olduğunu söylerdi. Gel zaman git zaman beni tam 2 sene harcadı. Evlendi bana hiçbir şey vermediği zaman abimin işini bıraktım.
Şimdi tekrar başka bir işe başladım şükür.
Abim şirket sahibi ya hani sürekli olarak anneme ve bana pisikoloji uyguluyor 5500TL maaşla ne yapabileceksin?
Herkes ne yapıyorsa bende onu yapacağım.
Neden patronlar bu kadar alttan görüyor insanları.
Baban yok mu senin diyenler elbette olacaktır.
Evet bir babam var annemden ayrı başka bir azeri kadın ile zevki sefa sürüyor.
Son düzenleyen: Moderatör: