5500TL İle Yayın İçin Sistem Toplama

@Barış Tolon @Pantheon @Barışçıl @Lactuca İlgi ve alakanız için teşekkür ederim hepinize. Sistemi belirlemiş bulunmaktayım yorum yapan, bilgi veren arkadaşlar sayesinde. @Lactuca MSI B350 Tomahawk seçmiştik. Sen farklı bir anakart önerdin. Sebebi ve farkı nedir?
Tomahawk modeli ile sorun yaşayan bir kaç yorum gördüm. O yüzden bence biraz daha estetik olan Gigabyte önerdim.

GTX 1080 ile 1080p oynamak bana saçma geliyor. O sistem alınabilir.

@Lactuca Tomahawk ile ne gibi sorunlar yaşamışlar? Bilelim de hani bizde ona göre öneri yaparız.
Bu forumda alan bir arkadaş anakart çalışmıyor 2-3 kere götürdüm değiştirdim yine çalışmadı diyordu. Gigabyte aldım rahatladım demişti. Bir de yanılmıyorsam BİOS dan kaynakli bir sorundan dolayı 3200 MHz RAM çalıştırmıyormuş. Tabi bunlar duyum. İlla ki alıp da memnun olan vardır.

Bu forumda alan bir arkadaş anakart çalışmıyor 2-3 kere götürdüm değiştirdim yine çalışmadı diyordu. Gigabyte aldım rahatladım demişti. Bir de yanılmıyorsam BİOS dan kaynakli bir sorundan dolayı 3200 MHz RAM çalıştırmıyormuş. Tabi bunlar duyum. İlla ki alıp da memnun olan vardır.
Sorun acaba sadece Tomahwk'ta mı yoksa B350 serisinde midir? Var mı bilgin? 3200 MHz de çalışmadığını @bgiannis onaylamıştı kendi sistemiyle.

Bence oyuncu anakartı alma. Normal anakart al, artan parayı da SSD'ye yatırırsın.
Neden ve önerin nedir? SSD'yi daha yüksek hafıza almamızın alan dışında bir yararı var mıdır?

Sorun acaba sadece Tomahwk'ta mı yoksa B350 serisinde midir? Var mı bilgin? 3200 MHz de çalışmadığını @bgiannis onaylamıştı kendi sistemiyle.

Neden ve önerin nedir? SSD'yi daha yüksek hafıza almamızın alan dışında bir yararı var mıdır?

Sorun BIOS güncellemesi ile gideriliyor. Sorun yonga kümesinde değil.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı