5500TL'ye monitör önerisi

Bütçe
5500-6000
Monster aryond 24 öneririm.
Monster almayın diyor kimi görsem, herhangi bir sorun yaşadınız mı acaba?

Monitörde DP girişi var fakat sizde DP kablosu yoksa tam olarak 180 Hz alamama ihtimaliniz var fakat en kötü ihtimalle 144 alırsınız.

İşte ek olarak kabloya da para vermek istemiyorum hem hem de sıkıntı çıkarmayacak markalar nedir bilmiyorum Lenovo'yu önermişti birisi ondan dolayı ona takılı kalmıştım ben de.

İşte ek olarak kabloya da para vermek istemiyorum hem hem de sıkıntı çıkarmayacak markalar nedir bilmiyorum Lenovo'yu önermişti birisi ondan dolayı ona takılı kalmıştım ben de.
Monster yerine AOC'u tercih etmek daha mantıklı fiyat olarak 300tl daha ucuz ve HZ değeri yüksek monster aryond a24'ü alsanız zaten her türlü 144hz alacaksınız ayrıca kim size lenovo'yu önerdi monitör konusunda en baba firmalar Asus ve Aoc'tur.

Monster diğer yerli markalardan daha iyi teknik destek ve ürün konusunda 1 yıldır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.

Monster yerine AOC'u tercih etmek daha mantıklı fiyat olarak 300TL daha ucuz ve Hz değeri yüksek Monster Aryond A24'ü alsanız zaten her türlü 144Hz alacaksınız ayrıca kim size Lenovo'yu önerdi monitör konusunda en baba firmalar ASUS ve AOC'tur.

Lenovo'yu alan birisi önermişti hocam, Hz değeri çok yüksek olmasa da olur 144 ve üstü benim için yeterli fazlasıyla, sadece ne bir kabloya para vermek istiyorum ne de sonradan pişman olmak hocam. AOC'un içerisinden DP kablo çıkıyorsa benim için çok daha iyi olabilir. Üniversite başlayacağı için çok kullanamayacağım zaten.

Monster diğer yerli markalardan daha iyi teknik destek ve ürün konusunda 1 yıldır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.

Teşekkür ederim, zaten ülke firmalarının genelinden uzak duruyorum Gamepower fabrikası hemen evimin yanında onların nasıl çalıştığını çok iyi biliyorum o yüzden yanaşmıyordum pek.

Monster'in klavyesini kullanan birinin yorumunu duydunuz mu acaba hiç klavye de almam gerekiyor karşıma bir klavyesi çıkmıştı hoşuma gitti de Monster'i önermediklerinden vazgeçmiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı