Çözüldü 5500XT 6 pin ile çalışır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DirectX9

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Powermax tx 400W PSU sahibiyim ve sadece 6 pinlik kablo var. RX 5500 XT'yi sadece bu 6 PIN'i takarak kullanabilir miyim, yoksa kaliteli bir dönüştürücü kablo şart mı?

Çözüm
Powermax tx 400W PSU sahibiyim ve sadece 6 pinlik kablo var. RX 5500 XT'yi sadece bu 6 PIN'i takarak kullanabilir miyim, yoksa kaliteli bsir dönüştürücü kablo şart mı? Si.

Sistem bileşenlerini yazın kaç watt çektiğine bakalım söyleyelim ayrıca markasız PSU kullanmyın deniliyor tüm PC forumalarında gruplarında. Kaliteli marka bir PSU olamk şartıla 400 450 watt işiniz görür. Psunuzun 12volt kanalından tek başına ne kadar verdğine bakın ya da iki tane 12 v kanalı varsa toplamalrına bakın. İşlemcinizi de 60 90 watt civarı farzederek yazıyorum ve diyorum ki kaliteli bir 400 450 watt yeter.
Unutmaddan ileride sistem yükseltecekssen 600 watt iivarı bir şey al derim kardeşim.

Ryzen 3 1200 AF.

İyi peki arkadaş denesin, sistem kapanırsa gelir buraya yazar biz yine yardımcı oluruz.

Hocam bu arada şunu da belirteyim şu an kullandığım kart GTX 1060 yaklaşık 120W enerji çekiyor ve ben bu kartı uzun süre kullandim hiçbir problem olmadı hatta OC bile yaptım. @longwayy @asimavi1538

Hocam 2 tane 12 volt kanalı var toplam 250W yeter mi?

@longwayy siz PSU'da 12 volt kanalından 265W veriyot demişsiniz de ben baktım iki kanal var ikisi toplam 250W yeter mi?

@longwayy bakar mısınız soruma.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…