Satılık 5500XT MSI Mech 4 GB

MetalCoreII

Hectopat
Katılım
13 Kasım 2013
Mesajlar
546
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Ürünü yaklaşık 7-8 ay önce Vatan Bilgisayar'dan aldım.
Bazı oyunlarda siyah ekran hatası almam üzerine türlü türlü yollar denememe rağmen çözemedim. Ürün büyük ihtimalle sistemimin diğer parçalarının çok eski olmasından ya da AMD'nin malumunuz sürücü sorunlarından kaynaklı. Kartı garantiye yolladım, acil ihtiyacımdan dolayı da ekran kartı alırım diyerek gittiğim yerden yeni bir sistem toplayarak döndüm.
Kartın test edildiğini, bir sorun olmadığını söyleyerek geri yolladılar.

Ürünün garantisi devam etmektedir, herhangi fiziksel bir problemi, sorunu yoktur. Eğer sisteminiz yeni, güç kaynağınız da yeterliyse herhangi bir problem ile karşılaşmazsınız. Ürünü Ankara içi test ederek elden teslim alabilirsiniz. Aklımdaki fiyat 1800 TL, az da olsa pazarlık vardır. Şimdiden hayırlı olsun.

NOT: Kartın kutusu, faturası vardır. Kutu içeriğinde sadece display port, HDMI bağlantı yerlerine koruma amaçlı takılan kauçuk parçalar yoktur.

DİP NOT: Akşam saatlerinde kartın fotoğraflarını yükleyeceğim.
 
Son düzenleme:
Hocam en son 1600 olur. Ürünü 1 kere garantiye yolladıktan sonra "Hiç bir kusuru yoktur" denip geri yollandı. Zaten garantisi devam etmekte. İyi akşamlar.
 
Benim test etme durumum yok ama ürünü bugün abim teslim aldı. Yapı Kredi bölge müdürlüğünde çalışıyor, oraya kendi bilgisayarınızla giderseniz kendiniz takıp test edebilirsiniz.
Not: Banka'nın interneti çoğu siteye engelli olduğu için kendiniz en güncel driverı yüklemelisiniz gitmeden önce.
 

Geri
Yukarı