5500XT Ravencoin mining ayarları

Ayarlarım böyle 14 mh kazım yapıyor şu an.

Dosya Ekleri

• 0C8B6A8D-D751-41C7-B2A1-687C0E3CA9E7.jpeg
    0C8B6A8D-D751-41C7-B2A1-687C0E3CA9E7.jpeg
    163,5 KB · Görüntüleme: 195
  • 21E27EE1-BBEC-40BA-983D-4872573DE1B3.jpeg
    21E27EE1-BBEC-40BA-983D-4872573DE1B3.jpeg
    178,2 KB · Görüntüleme: 183
Sağ üstteki ayarlar simgesine basıp ekran kartı profiline bakabilir misin oyun modunda kalmış olabilir onu standarta almalısın.

Hocam, sizin kart MSI sanırım. Bende ASUS marka RX 5500 4 GB var. Ayarlarınızı yaptım, çok teşekkür ederim tekrardan.
Bir sorum olacak: Karta herhangi bir zarar verir mi?
Bir de 80-82 watt ortalama çekiyor. Elektrik faturamıza ayda ne kadar bir tutar yansır acaba? :) Elektrik az gelmesi için neleri kısmamız lazım bilgisayarda? :)

Hocam, sizin kart MSI sanırım. Bende ASUS marka RX 5500 4 GB var. Ayarlarınızı yaptım, çok teşekkür ederim tekrardan.
Bir sorum olacak: Karta herhangi bir zarar verir mi?
Bir de 80-82 watt ortalama çekiyor. Elektrik faturamıza ayda ne kadar bir tutar yansır acaba? :) Elektrik az gelmesi için neleri kısmamız lazım bilgisayarda? :)
Benim ekran kartım aylık 37 TL elektrik yakıyor bizim burada 1kw = 63krş.
Tabii sadece ekran kartı elektrik harcamıyor diğer bileşenlerde var en mantıklı hesaplama wattmetre ile hesaplama yapmak
Karta zarar verme konusunda çok yüksek sıcaklıklara çıkmadığı sürece sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Elektrik az gelmesi için monitör hoparlör falan kapatabilirsin.

Benim ekran kartım aylık 37 TL elektrik yakıyor bizim burada 1kw = 63krş.
Tabii sadece ekran kartı elektrik harcamıyor diğer bileşenlerde var en mantıklı hesaplama wattmetre ile hesaplama yapmak
Karta zarar verme konusunda çok yüksek sıcaklıklara çıkmadığı sürece sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Elektrik az gelmesi için monitör hoparlör falan kapatabilirsin.
cevabın için teşekkürler. voltaj olaylarından biraz korkuyorumda o yüzden sordum.
ayarlarım tamamen aynı bende 82 watt çekiyor sende 77 watt :)
acaba senin cihaz msi benimki asus ondan kaynaklanıyor olabilirmi ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı