Remzi Kul
Femtopat
Merhaba. Elimdeki 5500 XT 4 GB ile Ravencoin kazmak istiyorum ama hangi OC-UV ayarlarını yapacağımı bilmiyorum. Biri yardımcı olursa sevinirim. @Memetfurkan
Yaptıklarınızı yapınca 8mh kazıyor benimki. Bir de sizin 500 girdiğiniz frekans bende 800'den aşağıya inmiyor. Ne yapmam lazım?Ayarlarım böyle 14 mh kazım yapıyor şu an.
Hallettim hocam çok teşekkürler. 13.5 ile kazıyorum.Sağ üstteki ayarlar simgesine basıp ekran kartı profiline bakabilir misin oyun modunda kalmış olabilir onu standarta almalısın.
Ayarlarım böyle 14 mh kazım yapıyor şu an.
Benim ekran kartım aylık 37 TL elektrik yakıyor bizim burada 1kw = 63krş.Hocam, sizin kart MSI sanırım. Bende ASUS marka RX 5500 4 GB var. Ayarlarınızı yaptım, çok teşekkür ederim tekrardan.
Bir sorum olacak: Karta herhangi bir zarar verir mi?
Bir de 80-82 watt ortalama çekiyor. Elektrik faturamıza ayda ne kadar bir tutar yansır acaba?Elektrik az gelmesi için neleri kısmamız lazım bilgisayarda?
![]()
cevabın için teşekkürler. voltaj olaylarından biraz korkuyorumda o yüzden sordum.Benim ekran kartım aylık 37 TL elektrik yakıyor bizim burada 1kw = 63krş.
Tabii sadece ekran kartı elektrik harcamıyor diğer bileşenlerde var en mantıklı hesaplama wattmetre ile hesaplama yapmak
Karta zarar verme konusunda çok yüksek sıcaklıklara çıkmadığı sürece sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Elektrik az gelmesi için monitör hoparlör falan kapatabilirsin.
ayarlarım tamamen aynı bende 82 watt çekiyor sende 77 wattAyarlarım böyle 14 mh kazım yapıyor şu an.
Cevabın için teşekkürler. Voltaj olaylarından biraz korkuyorumda o yüzden sordum.
Ayarlarım tamamen aynı bende 82 Watt çekiyor sende 77 Watt
acaba senin cihaz MSI benimki ASUS ondan kaynaklanıyor olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.