cumali_032
Gigapat
Daha fazla
Bütçeyi arttırırsan ve garanti de senin için önemli değilse;@BerkayZ87 Hocam yardım eder misiniz?
Bütçeyi arttırırsan ve garanti de senin için önemli değilse;
Connectgamenin garanti konusunda kötü olduğu ile ilgili şeyler okudum, alırsanız sorumluluk size ait. 600TL'ye daha iyisi yok gibi.Royal Kludge G87 TKL Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Royal Kludge G87 TKL Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
ConnectGame tecrübelerim
Selamlar, öncelikle geçen haftalarda yeni bir fare arayışı içerisindeydim ve satın almak istediğim mouse'u en ucuza satan site buydu ve bu siteye dair hiçbir inceleme görmemiştim internette. Ben de görüşlerimi yazayım dedim. Öncelikle satın aldıktan 4-5 gün sonra kargoya verildi ve ürün...www.technopat.net
MSI Vigor GK30 TR Oyuncu Klavye Fiyatı - Taksit Seçenekleri
MSI Vigor GK30 TR Oyuncu Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
HyperX Alloy Core RGB Membran Oyuncu Klavye - HX-KB5ME2-TU Fiyatı
HyperX Alloy Core RGB Membran Oyuncu Klavye - HX-KB5ME2-TU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Mekanik diye belirtmediğiniz için membrane önerdim RGB multimedia yazılım destekleri var, zaten mekanik bu bütçede çok kısıtlı alternatifler var. Yine de bana fikrimi soracak olursanız ben 500 600 lirayı membrane klavyeye vermem bütçe arttırıp mekanik yönlenin derim.
Rampage KB-R81 diye rezil bir klavyem var, Blue Switch'den artık bıktım öyle bir ses çıkartıyor ki çekirge gibi resmen bir daha Rampage tercih etmem. Red Switch falan az ses çıkartıyor, SteelSeries TKL buldum güzele benziyor RGB ışıkları olsun vs. Bütçeyi 600'e kadar arttırabilirim. Yazılım olmazsa olmazlardan, rica etsem benim derdime uygun başka klavye önerir misiniz?
Hocam klavyeyi inceledim,illa mekanik olmasına gerek yok,sizide uğraştırmak istemem.Corsair K55 RGB Pro adlı klavye tam bana göre,ama technopat'ta kullanan kullanıcılara sorduğumda silinme yapıyormuş.Razer Cynosa V2 var,ne yapsam bilemedim bir öneriniz var mı?Hocam yani mekanik arıyorsunuz, fakat bu bütçeye hem red Switch hem iyi bir mekanik klavye bulmanız maalesef zor.
En ideallerden biri bu. Bunda da RGB yok RainbowRedragon K552 Kumara Siyah Rainbow Işıklı Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Işıklı Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com