550W PSU 6700XT sisteme yeter mi?

powerboostun bst-atx550weu modeli
Aman hocam sistemi bu psu ya emanet etmeyin. İlk önce psu yu kaliteli bir modelle değiştirin anakartı sonra da güncellersiniz.

anladım hocam teşekkür ederim. güç kaynağı için öneriniz var mı
Bütçe nedir? Genel olarak bu iyidir ama bunun kabloları kısa diye hatırlıyorum, kasanız çok büyükse yetişmeyebilir.

Bütçe nedir? Genel olarak bu iyidir ama bunun kabloları kısa diye hatırlıyorum, kasanız çok büyükse yetişmeyebilir.

1500 geçmese iyi olur ama fiyatına göre çok iyi bir model varsa çıkabilirim.

1500 geçmese iyi olur ama fiyatına göre çok iyi bir model varsa çıkabilirim.

FSP Performance 550W 80+ Bronze 120mm Güç Kaynağı - Gaming.Gen.TR (Almışken 650W civarlarında almanız daha iyi olur.)

FSP Performance 550W 80+ Bronze 120mm Güç Kaynağı - Gaming.Gen.TR (Almışken 650W civarlarında almanız daha iyi olur.)

kullandığım model ile fsp hv pro modelinın sıfırları arasında 200 tl fark var farklı olan nedir tam olarak bu modelde, alırken neye dikkat etmem gerekiyor?

kullandığım model ile fsp hv pro modelinın sıfırları arasında 200 tl fark var farklı olan nedir tam olarak bu modelde, alırken neye dikkat etmem gerekiyor?
Ürün kalitesi farkı var power boost pek iyi bir marka değil psu nun bozulması veya yanması halinde sistemin diğer parçalarına zarar verebilir ama fsp bu konuda kendisini kanıtlamış kaliteli bir marka

Technopat Haberler

Geri
Yukarı