550W PSU önerisi

bilgisiyariyidir

Femtopat
Daha fazla  
Şimdi hazır sistemde 550W bir Gamepower PSU var, ve bu bir C4 evet değiştirme şansım olmadı, 550W PSU önerilerinizi bekliyorum bütçe 3500 TL, direk ASUS TUF alacaktım ama ucuz alternatiflere bakayım dedim.

Hocam bana gereken sadece 550-650W arasında bir PSU, sistem zaten RX 6600 AMD Ryzen 5600, şu an PSU Gamepower olduğu için her bilgisayarı açtığımda bomba imha kiti alıyorum yanıma, 750W-850W arası alsam sisteme yazık olur, bütçeyi geniş tutma sebebim patlama korkum, güzel bir önerinizin var mı?

Sistem nedir? ₺3500 bantlarına çıkmaya gerek yok 550W modeller için. A550BN/PK550D tarzı bi' model ile kapatırsınız 1600-1700 civarına.

RX 6600 AMD Ryzen 5600 PSU şu an Gamepower, güzel patlama riski olmayan bir PSU lazım bana. Kasayi alırken PSU'yu değiştiremedim de.

MSI MAG A550bn ya da Corsair'in herhangi bir 550W Power Supply'ını tercih edebilirsiniz.

MSI o kadar güvenilir bir PSU markası gibi pek gelmiyor nedensizce.

Son düzenleme:
Hocam bana gereken sadece 550-650W arasında bir PSU, sistem zaten RX 6600 AMD Ryzen 5600, şu an PSU Gamepower olduğu için her bilgisayarı açtığımda bomba imha kiti alıyorum yanıma, 750W-850W arası alsam sisteme yazık olur, bütçeyi geniş tutma sebebim patlama korkum, güzel bir önerinizin var mı?

RX 6600 AMD Ryzen 5600 PSU şu an Gamepower, güzel patlama riski olmayan bir PSU lazım bana. Kasayi alırken PSU'yu değiştiremedim de.

MSI o kadar güvenilir bir PSU markası gibi pek gelmiyor nedensizce.
Dostum biraz fazla takıntı yapmışsın her PSU'nun sorun çıkarma olasılığı var. MSI, Corsair ya da herhangi kaliteli bilinen marka bir PSU işini görür.

@bilgisiyariyidir

Bu kadar abartılacak bir şey yok, yukarıdaki yoruma katılıyorum.

Bu ikisi iş görür.

@bilgisiyariyidir

Bu kadar abartılacak bir şey yok, yukarıdaki yoruma katılıyorum.

Bu ikisi iş görür.

Teşekkürler hocam.

Dostum biraz fazla takıntı yapmışsın her PSU'nun sorun çıkarma olasılığı var. MSI, Corsair'ya da herhangi kaliteli bilinen marka bir PSU işini görür.

Teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı