550W RTX 4060 için yeter mi?

Hocam marka takıntım var o yüzden Full ASUS istiyorum.
Marka takıntısı kadar boş bir şey yok. Gereksiz para. Kino hocamın attığı sistemin anakartı B550M-DS3H yapılıp işlemci soğutucu olarak da internetten SE 224 XTS alınıp kullanılır. Her şey Asus olacak diye gereksiz pahalı şeyler almayın.

Hocam marka takıntım var o yüzden Full ASUS istiyorum.

Marka takıntısı deyip o vasat Dragon anakarta, Hikvision RAM'lere ve Patriot'ın en dandik SSD'lerinden birisine para mı vereceksin? ASUS dediğin ROG Strix'tir eğer marka takıntısı yapılacaksa. Zaten özellştirdiğinde 25K üzerine çıkarsın onda da @522140 attığı alet geliyor.

7500F'li DDR5 sistem, DDR4 5600'e sümüğünü atmaz. 4060 Ti ile 4060 arasındaki fark da bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arada fiyat farkı var. Ve AM5 için olan şeyler daha pahalı oluyor çünkü yeni bir teknoloji. AM4 en az 2-3 yıl daha götürür. Ghost alınıp anakart ve işlemci soğutucusu alınır. Ama bu sistemde alınır.

İşlemci 7500F o işlemci ileride gelecek 5060 Ti versiyonunu bile besleyecek güçte olur yüksek ihtimalle. İleride arkadaş 4060 Ti'dan daha güçlü bir karta geçmek isterse tüm sistem elinde patlar o yüzden bu fiyata AM5 bir sistem daha mantıklı.

İşlemci 7500F o işlemci ileride gelecek 5060 Ti versiyonunu bile besleyecek güçte olur yüksek ihtimalle. İleride arkadaş 4060 Ti'dan daha güçlü bir karta geçmek isterse tüm sistem elinde patlar o yüzden bu fiyata AM5 bir sistem daha mantıklı.
Hocam sonradan fark ettim. Attığınız sistemi yeni gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı