5550 VP ile alınabilecek en iyi skinler neler?

volvoseverim

Decapat
Merhaba, 0 skini olan Valorant hesabıma 5550 VP yüklemeyi düşünüyorum, sizce alabileceğim en iyi skinler hangileri, ayrıca alabildiğim en fazlaca sayıda skini almaya çalışacağım yani ucuz ama güzel skin önerileriniz varsa bekliyorum.

Hocam VP miktarınız az o yüzden güzel seçenekler vermeye çalışacağım. Bıçak olarak Denge bıçağı gayet güzeldir. Yelpaze olması hem de fiyatının az olması onu birinci tercih yapabilir bıçak olarak. 2550 VP kendisi.
Ek olarak ise bence pass alın bir sürü silaha skin veriyor. Kaldı 2000 VP. Onunla da güzel bir vandal skini "cuk" oturur.

Hocam VP miktarınız az o yüzden güzel seçenekler vermeye çalışacağım. Bıçak olarak denge bıçağı gayet güzeldir. Yelpaze olması hem de fiyatının az olması onu birinci tercih yapabilir bıçak olarak. 2550 VP kendisi.
Ek olarak ise bence Pass alın bir sürü silaha skin veriyor. Kaldı 2000 VP. Onunla da güzel bir vandal skini "cuk" oturur.

Hocam bıçaktan vazgeçersem ne gibi silah skinleri önerirdiniz?

Hocam bıçaktan vazgeçersem ne gibi silah skinleri önerirdiniz?
En çok oynadığınız silahlara skin alın. Pass kesinlikle alın dediğim gibi. Silah özelinde skin önerisi için sorabilirsiniz tekrar. Vandal özelinde asil, yağmacı, gaia gayet güzel tercihlerdir.

Bende daha yeni 5500 VP yükledim hatta 5740 VP oldu 200 VP fazla geldi Trendyol'dan aldım bende ulupençe vandal ile felaketin kalbi vandal düşünüyorum champions zamanın ötesi iyon vandal var zaten ama bir türlü vandal sevdasından vazgeçemiyorum:) büyük ihtimal Phantom skini alırım ve bir de bıçak VP alıp tekrar güzel bir vandal skini gelirse onu alacağım artık.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı