Arkadaşımın babasına 56k her şey dahil 3050 sistem satmışlar. Gerçek olabilir mi yani bu fiyata değer mi? Nasıl olabilir böyle bir şey? İşlemci de i5 12400F.
Gördüğüm en büyük kazık. İade edebiliyorsanız gecikmeyin.
Vay arkadaş. Bayağı güzel saplamışlar. 4070 Super 78003DLI sistem var o fiyata.
Arkadaşımın babasına 56k her şey dahil 3050 sistem satmışlar. Gerçek olabilir mi yani bu fiyata değer mi? Nasıl olabilir böyle bir şey? İşlemci de i5 12400F.
Oy yani oy derim. Kazık öyle bir kazık ki. Burj Khalifa yanında kürdan gibi kalır.Arkadaşımın babasına 56k her şey dahil 3050 sistem satmışlar. Gerçek olabilir mi yani bu fiyata değer mi? Nasıl olabilir böyle bir şey? İşlemci de i5 12400F.
Oy yani oy derim. Kazık öyle bir kazık ki. Burj khalifa yanında kürdan gibi kalır.
Doğru yazık babasına ya.
Valla zamanında kuzenim Trendyol'dan şu kıytırık intel 3. veya 2. nesil işlemcili PC'ler vardı onlardan alacaktı zor tuttum. Başka bir kardeşime 8000TL'ye GT730'lu sistem satacaklardı gittim o paraya 5600G apu sistem dizdim bide 3000Tl'ye 5700XT aldık taktık. Şimdi onunki de canavar gibi sistem. Bilen birine özellikle forumlara danışmadan o kadar yüksek paralar harcanmaz. Vatan PC'de bile karspersky falan satıyo ama bu kadar da kazıklamaya çalışmıyorlar.Doğru yazık babasına ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.