i5-12400F sistem iyi mi?

Bence hocam R5 7500F alsın çünkü 8000 serisinde R7 8800x3D gibi bir işlemci alabilir. Hatta direk hiç almasın anakart ve RAM'i alsın. 8000 serisi bir işlemci alır.

Bence hocam R5 7500F alsın çünkü 8000 serisinde R7 8800x3D gibi bir işlemci alabilir. Hatta direk hiç almasın anakart ve RAM'i alsın. 8000 serisi bir işlemci alır.

8000 serisinden ziyade şu an için 7700X+anakart+16x2 DDR5 RAM'in yanına ekran kartını satıp 7800XT alıp işi bitirmeli.
İleride 7700X satılıp 8000 serisine geçilebilir.

Sistemin güzel ekonomik kaygin varsa ilerleyen gunler icin sana teklifim paranı tl harici bir birime cevirip kenarda tutman olur altin tavsiyemdir. Hem farklı bi ihtiyaç durumu yaşarsan oraya harcayabilirsin hemde sistemin yetersiz kaldığı zaman geldiginde paran deger kaybetmemis olur.

Sistemin güzel ekonomik kaygin varsa ilerleyen gunler icin sana teklifim paranı TL harici bir birime cevirip kenarda tutman olur altin tavsiyemdir. Hem farklı bir ihtiyaç durumu yaşarsan oraya harcayabilirsin hem de sistemin yetersiz kaldığı zaman geldiginde paran deger kaybetmemis olur.

Parça almak döviz veya başka bir birimde tutmaktan daha kârlı.

Hocam elindeki 6800 XT kartı 4060'ı bırak 4070'i bir şeyler yapar.

Doğru oda var ama DLSS açtığında yazılımla yeniyor 6800XT'yi.
Teşekkür ederim değerli bilgin için.

AM5 soket alın. Çünkü Intel'in LGA1700'ü 1-2 sene içinde ölü sokete dönüşecek.

Tam bilgi verebilir misiniz sıfır bilgim varda.

Ben hepsine baktım önceden ama indirime düştüğünde alacağım gibi indirime düşerse tabii.

Anakart olarak ve RAM olarak ne önerirsiniz?

Monitör nedir hocam belki onu yükseltirsiniz. Sonuçta keyfi veren gördüğümüz şeydir monitör çok önemli.

Monitörüm 240Hz AOC 0.5 ms 1K monitör film falan izlerken bazen sanki 60 Hz'den daha kötü neden bilmiyorum ghost mu antilog mu tam bilmiyorumda öyle bir şey varmış sanırım.

8000 serisinden ziyade şu an için 7700X+anakart+16x2 DDR5 RAM'in yanına ekran kartını satıp 7800XT alıp işi bitirmeli.
İleride 7700X satılıp 8000 serisine geçilebilir.

Ben şu an acaba diyorum daha paramı biriktirip acaba 8000 serisini falan mı bekliyeyim, sizce?

Sistemin güzel ekonomik kaygin varsa ilerleyen gunler icin sana teklifim paranı TL harici bir birime cevirip kenarda tutman olur altin tavsiyemdir. Hem farklı bir ihtiyaç durumu yaşarsan oraya harcayabilirsin hem de sistemin yetersiz kaldığı zaman geldiginde paran deger kaybetmemis olur.

Parça almak döviz veya başka bir birimde tutmaktan daha kârlı.

Nasıl yani tam bilgisayar donanımı mı?

Nasıl yani tam bilgisayar donanımı mı?

Bilgisayar parçalarını alıp kenarda tutmak dolardan daha kârlı.
Bu arada 8000 serisi için beklenebilir.
Hazır indirimdeyken RX 7700XT alınmalı.
Anakart olarak da B650 MSI alınır.
8000 serisi bekleneceği için anakart kenarda duracak ama durmasını istemezseniz de 7500F alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı