56 OBP taban puanı olan lise nasıldır?

Anlıyorum, bu seneyi bir şekilde atlat bakalım. Ailen ne diyor açık liseye karşı?

Anlıyorum, bu seneyi bir şekilde atlat bakalım. Ailen ne diyor açık liseye karşı?

Ben: Lisedeki tiplerle uğraşmak istemiyorum. Açık liseye alın beni.
Onlar: Üniversite mi okuyorsun da açıktan okuyacaksın?

Aynen böyle diyalog olmuştu dün.

Bir de açık liseye gitmek istememin sebebi şu ki okullar kapalıyken kafamı derslere daha iyi odaklayıp insanlar yüzünden motivasyon düşüklüğü yaşamıyordum. Okulda öğretmen olsun, öğrenciler olsun kafamı çok dolduruyorlar.

Lisenin açığına karşı çıkıp da üniversitenin açığına sıcak gözle bakan bir aile türü, böylesiyle de açıkçası ilk kez karşılaştım.

Lisenin açığına karşı çıkıp da üniversitenin açığına sıcak gözle bakan bir aile türü, böylesiyle de açıkçası ilk kez karşılaştım.

Şu hayatta en büyük kabus insanlarla uğraşmak zorunda olmaktır bence. Bu arada diyelim ki açık liseye geçtim, ne yapmam gerekiyor? Dershaneden başka çözüm yolu var mı?

Onun için yeni bir konu açarsan sevinirim kardeşim, onun üzerinden cevaplamak isterim. İnsanlarla uğraşmanın yanı sıra en zoru da cahil insanlarla uğraşmaktır.

Hocam ek tercih yapmaktan zarar gelmez bence. Yazacağınız okullarda boş kontenjan olma ihtimali hâlâ var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…