- Makaleler
- 13
Vergiyle 2192 olan değil mi?2000 TL'ye aliexpresste buldum.
Attığım klavye daha iyi bir ürün, kesinlikle bekleyin derim. İkisi arasından bir ürün almayın.
Vergiyle 2192 olan değil mi?2000 TL'ye aliexpresste buldum.
Evet ikisinden kastınız bu 007 ve 5075B değil mi? Hocam son olarak bu attığınız klavye black friday günleri dışında da giriyor indirime değil miVergiyle 2192 olan değil mi?
Attığım klavye daha iyi bir ürün, kesinlikle bekleyin derim. İkisi arasından bir ürün almayın.
Yellow daha iyi oyunlarda.Evet ikisinden kastınız bu 007 ve 5075B değil mi? Hocam son olarak bu attığınız klavye black friday günleri dışında da giriyor indirime değil mi
Hocalarım Peki şu an 5087S amazonda 1300 TL alınır mı?
Hocalarım alabildim 2192 tlye ama şu linkte kalmış sadece stok, güvenilir miydi diye aklımı kurcalıyor. Akko v3 pro yellow olanı aldım. Blue v3 pro da vardı hangisi daha iyi bilmiyorum ama sesleri aynı o yüzden linear olduğu için yellowu tercih ettim. Sizce hangisi daha mantıklı? Ayrıca olaki switchlerden herhangisi bozulursa diye switch önerebilir misiniz? Link:
Sağolun peki attığım link güvenilirdir değil mi? Aliexpresse güven olmaz da pekYellow daha iyi oyunlarda.
Aliexpress'e neden güven olmasın hocam?Sağolun peki attığım link güvenilirdir değil mi? Aliexpresse güven olmaz da pek
Hocam teşekkür ederim tavsiyeniz için klavye geldiğinde yazarım. Peki yedek switch almayı düşünüyorum 30 tane falan ayrıca black friday indirimlerinden faydalanmak istiyorum. Önerebileceğiniz ne var?Aliexpress'e neden güven olmasın hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.