Düzce'de öğrenci olmak nasıl?

Daha fazla  
Merhaba, ek tercihten Düzce'yi kazandım ama pek bir bilgim yok Düzce'nin nasıl olduğu hakkında. Yurt çıkmadığı için ev tutacağım. Üniversite tarafında sıkıntılı mahalleler var mı ve merkeze ulaşım kolay mı merak ediyorum. Okuyan veya yaşayan varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba düzceliyim, bu yılda Düzce üniversitesine başladım.
Düzce küçük bir yer; gezilecek, aktivite yapılacak çok bir şey yok ama sıfır da değil tabii. Üniversite tarafında kiralık evler var arkadaşım 10.000₺'ye tuttu bu yıl. Merkeze ulaşım kolay otobüslerle gidersin.

Üniversite çevresi tamamen genç kesimden oluşuyor gayet güvenli.

Sosyal aktivite pek bulunmuyor çarşıya çıkıp kafeye gitmekten başka pek bir şey yapmadım açıkçası.

Ulaşımı gayet yeterli her yere otobüs var.

Yurt kesin çıkar şimdiden söyleyeyim yurtsuz kalan kimseyi görmedim.

Üniversite çevresi tamamen genç kesimden oluşuyor gayet güvenli.

Sosyal aktivite pek bulunmuyor çarşıya çıkıp kafeye gitmekten başka pek bir şey yapmadım açıkçası.

Ulaşımı gayet yeterli her yere otobüs var.

Yurt kesin çıkar şimdiden söyleyeyim yurtsuz kalan kimseyi görmedim.

Hocam yurt kayıt zamanları geçtiği için KYK'ya giremiyorum ev tutmaya karar verdik zaten ev daha rahat olur. Aktivite olarak benim için spor salonu çok önemli güzel bir salon var mı biliyor musunuz? Gece yazıyı uykulu yazdım bunu eklemeyi unutmuşum.

Hocam yurt kayıt zamanları geçtiği için KYK'ya giremiyorum ev tutmaya karar verdik zaten ev daha rahat olur. Aktivite olarak benim için spor salonu çok önemli güzel bir salon var mı biliyor musunuz? Gece yazıyı uykulu yazdım bunu eklemeyi unutmuşum.

Üniversitenin kendi spor salonu var, merkezde birçok spor salonuda var nfa vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı