5600 TL PC Toplama

Hocam bir de rahatsizlik vermiyim ama mesela geldi ya bu sistemi aldım ben termal macun direk surmem mi lazım bir de hocam bu attiğiniz sitedeb mi alayim ürünleri
Ben size en ucuz olan sitelerden seçtim hocam. Tek bir yerden toplarsanız daha pahalıya patlar. Termal macun işlemcinin stok soğutucusunda mevcut. O yeterli gelir diye düşünüyorum. Ama elinizde daha iyi bir termal macun mevcut ise sürebilirsiniz. Sıkıntı çıkarmaz.

Bu sistem daha iyi. Önerdiğim Sistemdeki kartı RX 5600 XT ile değiştirebilirsiniz. Daha iyi FPS verir. Aynı şekilde işlemciyi de. Aynı performansı veriyorlar. SSD olarak.; Kingston SSDNOW A400 120GB 2.5" SATA3 SSD 500/320 (SA400S37/120G) | Trendyol
HDD olarak önerdiğim 1 TB'lık HDD tercih edebilirsiniz. Kasa benim önerdiğim daha ucuz aralarında pek sıcaklık farkı olacağını düşünmüyorum. Benimki daha mantıklı. Geri kalanlar aynı kalabilir.

Niye üzgün attınız hocam? sizin önerdiğiniz sistem daha iyi dedim.

SSD ve HDD ikilisini beğenmedim.

120GB SSD alırsa Windows kuracak, 1-2 oyun atacak hemen dolar. Sonra uğraş HDD'nin yavaşlığıyla. 480GB SSD tek geçerdim ben olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…