Merhaba ekran kartı Driver'larım hatalı çıktı oyunlara giremiyorum bile ben nasıl son sürüm yerine en uygun sürümü yükleyeceğim ve nasıl son sürüm olan Driver'ları sileceğim yardım eder misiniz?
Ekran kartım: ASUS TUF 3 RX 5600 XT.
DDU ile silebilirsiniz, inşallah Driver Booster tarzı bir şey kullanmadınız? Beta driver yerine WHQL driver tercih edin; AMD'nin bazı stabil sürücüleri var ama hangileri bilmiyorum, konuya bilgili bir arkadaş gelirse yardımcı olur.
Sürücülerde hiçbir problem yok arkadaşlar. Sürücü sorunlu muhabbeti kahvehane muhabbeti sisteminiz ya stabil değil veya bir parça yetersiz (PSU?) Ya da uyumsuz yada arızalı veya düzgün kurulmamış. Bilin de.
Sürücüler de hiçbir problem yok arkadaşlar sürücü sorunlu muhabbeti kahvehane muhabbeti sisteminiz ya stabil değil veya bir parça yetersiz (PSU?) Ya da uyumsuz yada arızalı veya düzgün kurulmamış. Bilin de.
Itopyadan aldım ve adamlar bana yolladıgında hıc bır problem yoktu ekran kartı surculerı de yukluydu ama ben gıdıp ekran kartını guncelledıgımde oyunlar gıttı yanı sorun surucu emınım buna.
Sürücülerde hiçbir problem yok arkadaşlar. Sürücü sorunlu muhabbeti kahvehane muhabbeti sisteminiz ya stabil değil veya bir parça yetersiz (PSU?) Ya da uyumsuz yada arızalı veya düzgün kurulmamış. Bilin de.