Çözüldü 5600 XT Driver hatalı çıktı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
20
Merhaba ekran kartı Driver'larım hatalı çıktı oyunlara giremiyorum bile ben nasıl son sürüm yerine en uygun sürümü yükleyeceğim ve nasıl son sürüm olan Driver'ları sileceğim yardım eder misiniz?
Ekran kartım: ASUS TUF 3 RX 5600 XT.

DDU rehberini uygulayın ve WHQL sürümü kurun, sorun devam ederse bildirin. Başka sorunuz varsa yeni konu açın.

DDU işlemini hallettim şimdi Driver yükleyeceğim.
DDU rehberini uygulayın ve WHQL sürümü kurun, sorun devam ederse bildirin. Başka sorunuz varsa yeni konu açın.
Büyük cahilliğimden dolayı pardon ama acaba WHQL sürümünü nasıl indireceğim cidden emin olamıyorum.
DDU işlemini hallettim şimdi Driver yükleyeceğim.

Büyük cahilliğimden dolayı pardon ama acaba WHQL sürümünü nasıl indireceğim cidden emin olamıyorum.
Teşekkür ederim attığınız linki şimdi gördüm.
Dediğiniz her şeyi yaptım sorunum çözülmedi.
@Berrkay Merhaba sorunum çözülmedi yapmamı önerdiğiniz bir şey var mı oyunlara driveri silip yükleyince girebiliyorum yani her kapatip actigimda driver silip yüklüyorum pc 3 saat açık kalınca ekran gidiyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı