Soğutucu almaya gerek yok o sıcaklıklar için.
İntel değişime gitti ya soğutucularda, belki AMD'de bi güzellik yaparO soğutucu değişim olayını sızıntı bir haberden hareketle mi yoksa tahminlerinize dayanarak mı söylüyorsunuz? Merak ettim.
İntel değişime gitti ya soğutucularda, belki AMD'de bi güzellik yapar![]()
Mech OC serisi ile Sapphire arasında kalıyorum. Mech OC'da çok değişik bir kart 12 Gbps modeli incelemeler de bir yerde 55 dereceyi geçmez iken başka kanal da 70 derece oluyor. Kasanız nedir?
Mech alınmaz ama Mech GP alınır çünkü Mech'in termal ped sorunu var Mech GP'de bu sorun azaltıldı.
Güzel bilgi, AMD ekran kartlarını fazla takip etmeyen biri olarak bunu öğrendiğim iyi oldu.
Rica ederiz iyi sosyaller.O zaman son durum, yeni 4000 serisini bekleyip alacağım direkt. Herkese teşekkür ettim.
RX 5600 XT için geçerli değil böyle bir model yok.Mech alınmaz ama Mech GP alınır çünkü Mech'in termal ped sorunu var Mech GP'de bu sorun azaltıldı.
RX 5600 XT için geçerli değil böyle bir model yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.