Tasdelen01 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 881 Çözümler 5 21 Ekim 2020 #1 Bunun sebebi nedir? Radeon Software ile hiçbir video çekemiyor. Ses var, görüntü hep yeşil.
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 21 Ekim 2020 #11 Tasdelen01 dedi: Hocam 1.5 aydır böyleydi garip bugun gelen guncelleme ile düzeldi. Genişletmek için tıkla... Senin adına sevindim. İyi günlerde kullan. Artı 0 Eksi
Tasdelen01 dedi: Hocam 1.5 aydır böyleydi garip bugun gelen guncelleme ile düzeldi. Genişletmek için tıkla... Senin adına sevindim. İyi günlerde kullan.
KS KS Tasdelen01 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 881 Çözümler 5 21 Ekim 2020 #12 Trieetz dedi: Senin adına sevindim. İyi günlerde kullan. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama sanırım AMD tarafında yazılım sorunu NVIDIA'ya göre çok daha fazla. Trieetz dedi: Senin adına sevindim. İyi günlerde kullan. Genişletmek için tıkla... Sorun hala devam ediyor... Son düzenleme: 21 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Trieetz dedi: Senin adına sevindim. İyi günlerde kullan. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama sanırım AMD tarafında yazılım sorunu NVIDIA'ya göre çok daha fazla. Trieetz dedi: Senin adına sevindim. İyi günlerde kullan. Genişletmek için tıkla... Sorun hala devam ediyor...