5600 XT yükseltme

Branko Tuskas

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. 2K monitöre geçeceğim. Şu anki kartımın bir süre idare edeceğini düşünüyorum fakat yükseltme planlarım var. Sizce 5700 XT yeterli bir yükseltme olur mu? 6000 serisi kartlar tahmini hangi fiyat bandında olur?

Bence 6000 serisi kartların çıkmasını bekleyin. Çünkü 5700 serisinde fiyat düşüşü yaşanacaktır. Sonra üzülebilirsiniz.

5600XT 2K'da da iş görür fakat ne bekleyeceğinize bağlı değişir bu. 5600XT'den 5700XT'ye geçmek gereksiz masraf olur. 6000 serisini bekleyin, Nvidia'nın orta seviyede 3060 ve Ti modelleri de gelicek onları da ekleyebiliriz listeye.

Bence de fiyat düşüşü beklenmemeli. Ama 6000 serisinin fiyatları uygun olursa alınabilir. Bilmiyorum.

Bence de fiyat düşüşü beklenmemeli. Ama 6000 serisinin fiyatları uygun olursa alınabilir. Bilmiyorum.
Bu dolar kuru ile fiyat düşüşü vs... beklemeyin. Zaten ne zaman fiyat düştüğü görülmüş. Uygun fiyata bulduysanız RX5700 XT alın geçin.
Bence maksimum 7000 TL bandında olur 6000 serisi, yani umarım.

Ayrıca RX 5600 XT'den 5700 XT'ye geçmezdim ben.
Bu dolar kuru ile fiyat düşüşü vs... beklemeyin. Zaten ne zaman fiyat düştüğü görülmüş. Uygun fiyata bulduysanız RX5700 XT alın geçin.
Elimdeki kartı satıp 5700XT’ye geçmek mantıklı geldi bana. 2.el bir 5700XT tabi ki. Nvidia düşünmememin sebebi alacağım monitörde Freesync Premium olması.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı