Bu sistemi alma.Hangisinde daha iyi oyun performansı alırım? Almak istediğim sistem;
Zeiron Apu X55 Ryzen 5 5600g 16gb 128gb M.2 Ssd + 500gb Hdd Radeon Grafik Apu Oyuncu Bilgisayarı - Fiyatı, Yorumları
Zeiron Apu X55 Ryzen 5 5600g 16gb 128gb M.2 Ssd + 500gb Hdd Radeon Grafik Apu Oyuncu Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hangisinde daha iyi oyun performansı alırım? Almak istediğim sistem;
Zeiron Apu X55 Ryzen 5 5600g 16gb 128gb M.2 Ssd + 500gb Hdd Radeon Grafik Apu Oyuncu Bilgisayarı - Fiyatı, Yorumları
Zeiron Apu X55 Ryzen 5 5600g 16gb 128gb M.2 Ssd + 500gb Hdd Radeon Grafik Apu Oyuncu Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu sistemi alma.
İnsanlar bu aralar sanki Windows'tan sıkılmış gibi. Custom OS pek önermem hocam. En iyi performansı yeni sistemlerde Windows 11 ile alırsınız. Eğer benim Windows'tan farklı işletim sistemim olsun diyorsanız Linux kullanın.
Hocam bu bütçeye elden ne gelir?
Hocam birini seçmek istiyorum.
Çok istiyorsanız sanal makine ile kurun bakın. Farklı ve optimize bir is istiyorsanız Linux tek alternatif maalesef ki onda da proton ile desteklenen bir oyun değilse istediğiniz oyun tek seçenek yine Windows.
Hocam PC elimde değil daha bu yaz elimde olacak ve FreeDOS olacağından sanal makine de kuramam.
Son olarak, attığınız sistemi almayın.Parçaları resimde ki gibi değiştirin.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Kasayı tercihe göre değişebilirsiniz fakat kasada ki güç kaynağını ileride kaliteli bir modelle değişmelisiniz.Çok kaliteli bir güç kaynağı değil fakat C4'de değil.Bir süre kullanmanızda sakıncası yoktur.
Ha diyorsan ki ben hiç parça değişmeyle uğraşamam, aldımmı parçaların hepsi kaliteli olsun, ozamanda 13k civarında toplanır.
@ProximusTwo
Hocam size güzel bir sistem toplayabilir
Bütçeniz ortalama bu civarlarda ise ve sistem illa sıfır olacaksa, 5600G'li apu sistemden başka bir tercihiniz olmasın.
Bu güçlü bir işlemcidir ve günümüzde en son çıkan ekran kartlarınıda darboğaz yaptırmadan kullandırtabilir.
Hocam bence siz Linux araştırın. Windows'tan kurtulmak istiyorsunuz gibime geldi. Ayrıca APU sistem önermem. Size bir sistem toplayalım ayrı bir onu açın bence.
Parçaları resimde ki gibi değiştirin.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Kasayı tercihe göre değişebilirsiniz fakat kasada ki güç kaynağını ileride kaliteli bir modelle değişmelisiniz. Çok kaliteli bir güç kaynağı değil fakat C4'te değil. Bir süre kullanmanızda sakıncası yoktur.
Ha diyorsan ki ben hiç parça değişmeyle uğraşamam, aldımmı parçaların hepsi kaliteli olsun, o zamanda 13K civarında toplanır.
@ProximusTwo
Hocam size güzel bir sistem toplayabilir
Bütçeniz ortalama bu civarlarda ise ve sistem illa sıfır olacaksa, 5600G'li APU sistemden başka bir tercihiniz olmasın.
Bu güçlü bir işlemcidir ve günümüzde en son çıkan ekran kartlarınıda darboğaz yaptırmadan kullandırtabilir.
Son olarak, attığınız sistemi almayın.
Attığınız sistemin depolaması 128gb'lık ssd ile geliyor ve anakartı A serisi bir anakart yani giriş seviyesi diyeyim ve Pcl versiyonu 3.0 anakartın.Derdim Windows'tan kurtulmak değil tam aksine daha çok FPS almak. Ayrıca 11k Max bütçeye nasıl bir sistem önerebilirsiniz APU olmadan?
Attığım sistemin kusuru nedir?