neXusTS
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) |
Derdim Windows'tan kurtulmak değil tam aksine daha çok FPS almak. Ayrıca 11k Max bütçeye nasıl bir sistem önerebilirsiniz APU olmadan?
Attığım sistemin kusuru nedir?
Hocam Custom OS kurmanız gerek yok Windows 10'ya da Windows 11 kurabilirsiniz FPS problemleri yaşamazsınız. Eğer diyorsanız ki daha fazla FPS almak istiyorum o zaman Forumda FPS arttırma konuları bolca mevcut gereksiz hizmetleri kapatma gereksiz uygulamaları silme vb. Benim uyguladığım bazı yöntemlerin linkini buraya bırakıyorum.
Rehber: Detaylı Bilgisayar Hızlandırma Windows 10/11
Selamlar, İnternette birçok bu mesele hakkında açılmış konu var. İsteğim, bu rehberin onların içindeki en gerekli ve sorun çıkarmayacak ayarları bir araya toplamak. Bunun için eleştirileriniz ve geri dönüşleriniz önem arz ediyor, aşağıya yazabilirsiniz. İlk önce şunu kararlaştıralım: Windows'u...
Technopat konusunda ki Hizmetler kısmında gerçekten işe yaramayacağını düşündüğünüz hizmetleri kapatın.(Ödeme hizmetleri yazıcı ayarlarını içeren hizmetler vb.)