5600G sistem için ReviOS 11 mi AtlasOS mu?

Derdim Windows'tan kurtulmak değil tam aksine daha çok FPS almak. Ayrıca 11k Max bütçeye nasıl bir sistem önerebilirsiniz APU olmadan?

Attığım sistemin kusuru nedir?

Hocam Custom OS kurmanız gerek yok Windows 10'ya da Windows 11 kurabilirsiniz FPS problemleri yaşamazsınız. Eğer diyorsanız ki daha fazla FPS almak istiyorum o zaman Forumda FPS arttırma konuları bolca mevcut gereksiz hizmetleri kapatma gereksiz uygulamaları silme vb. Benim uyguladığım bazı yöntemlerin linkini buraya bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat konusunda ki Hizmetler kısmında gerçekten işe yaramayacağını düşündüğünüz hizmetleri kapatın.(Ödeme hizmetleri yazıcı ayarlarını içeren hizmetler vb.)

Attığınız sistemin depolaması 128gb'lık ssd ile geliyor ve anakartı A serisi bir anakart yani giriş seviyesi diyeyim ve Pcl versiyonu 3.0 anakartın.
Bu anakartla hız aşırtma gibi özelliklere erişemezsiniz.
Benim attığım sistemde m2 Nvme ssd var yani bu, sisteminizi, ssd'ye göre 10 kat daha hızlı çalıştıracak ve B serisi bir anakart ve Pcl versiyonu 4.0
Bunun 4.0 olmasından, ekran kartı taktığınızda tam verim alabileceksiniz ve veri hızınız, 3.0'a göre 2 kat daha hızlı olacak.
Çok sağolun hocam hem de daha ucuza getirtmiş oldum ama çok az bir fiyat farkı karşılığında anakartı b450 alsam daha iyi olur mu yoks öneriniz b450'den daha mı iyi

Hocam Custom OS kurmanız gerek yok Windows 10'ya da Windows 11 kurabilirsiniz FPS problemleri yaşamazsınız. Eğer diyorsanız ki daha fazla FPS almak istiyorum o zaman forumda FPS arttırma konuları bolca mevcut gereksiz hizmetleri kapatma gereksiz uygulamaları silme vb. benim uyguladığım bazı yöntemlerin linkini buraya bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat konusunda ki hizmetler kısmında gerçekten işe yaramayacağını düşündüğünüz hizmetleri kapatın.(ödeme hizmetleri yazıcı ayarlarını içeren hizmetler vb.)

Hocam ben Custom ROM indirmek istiyorum çünkü bunlarla uğraşmak istemiyorum. Ayrıca konu hangi PC'yi alayıma döndüğünden ben tekrar sormak istiyorum. ReviOS mu AtlasOS mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240221-164503.jpg
    Screenshot_20240221-164503.jpg
    197,9 KB · Görüntüleme: 21
Çok sağolun hocam hem de daha ucuza getirtmiş oldum ama çok az bir fiyat farkı karşılığında anakartı b450 alsam daha iyi olur mu yoks öneriniz b450'den daha mı iyi

Hocam ben Custom ROM indirmek istiyorum çünkü bunlarla uğraşmak istemiyorum. Ayrıca konu hangi PC'yi alayıma döndüğünden ben tekrar sormak istiyorum. ReviOS mu AtlasOS mu?
Anakartı,Asusun B550 modelini alın.Biostar marka da alınabilir fakat, iyisinin fiyat farkı azken almaya gerek yok biostar olanı.

Ameliorated programi sayesinde Custom ISO kurmaniza gerek kalmayacak. AtlasOS ve ReviOS zaten artik Playbook sistemiyle calisiyor. Yani siz orjinal olarak windows ISO indiriyorsunuz. 10 veya 11 kafaniza gore secip bu bahsettigim acik kaynak kodlu program sayesinde otomatik olarak sizin bilgisayarinizi playbook sayesinde ReviOS ya da AtlasOS haline getirecek islemleri yapiyor. Tamamen guvenilirdir. Bunu arastirin. Custom ISO indirmeyin

Ameliorated programi sayesinde Custom ISO kurmaniza gerek kalmayacak. AtlasOS ve ReviOS zaten artik playbook sistemiyle calisiyor. Yani siz orijinal olarak Windows ISO indiriyorsunuz. 10 veya 11 kafaniza gore secip bu bahsettigim acik kaynak kodlu program sayesinde otomatik olarak sizin bilgisayarinizi playbook sayesinde ReviOS'ya da AtlasOS haline getirecek islemleri yapiyor. Tamamen guvenilirdir. Bunu arastirin. Custom ISO indirmeyin.

Teşekkürler hocam. Ameliorated ile ilgili bir şey bulamadım. Ne işe yarar vb gibi sadece Windows 10 için bir şeyler var yerli kaynak ama geri kalanları hep yabancı ve konularla alakalı videolar yok. Ben bu tarz meseleleri makale okuyarak anlayamadığım için video izlemem gerek. Bana bu ameliorated'i tanıtan video gönderebilir misiniz?

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam. Ameliorated ile ilgili bir şey bulamadım. Ne işe yarar vb gibi sadece Windows 10 için bir şeyler var yerli kaynak ama geri kalanları hep yabancı ve konularla alakalı videolar yok. Ben bu tarz meseleleri makale okuyarak anlayamadığım için video izlemem gerek. Bana bu ameliorated'i tanıtan video gönderebilir misiniz?
Hocam asiri basit hicbir video indirmenize gerek yok. Size attigim websitesinden once AME Wizard programini indiriyorsunuz. Sonra da AtlasOS ya da ReviOS kararinizi veriyorsunuz. Onun playbook'unu indiriyorsunuz. Ame Wizard programini acinca playbook'u surukle birak yontemiyle atiyosunuz program her seyi otomatik hallediyor bu kadar.

Hocam asiri basit hicbir video indirmenize gerek yok. Size attigim websitesinden once AME Wizard programini indiriyorsunuz. Sonra da AtlasOS ya da ReviOS kararinizi veriyorsunuz. Onun playbook'unu indiriyorsunuz. Ame Wizard programini acinca playbook'u surukle birak yontemiyle atiyosunuz program her seyi otomatik hallediyor bu kadar.
Kendi AME Playbooklari da var isterseniz onlari da denersiniz.

Hocam aşırı basit hiçbir video indirmenize gerek yok. Size attigim web sitesinden once AME Wizard programini indiriyorsunuz. Sonra da AtlasOS'ya da ReviOS kararinizi veriyorsunuz. Onun Playbook'unu indiriyorsunuz. AME Wizard programini acinca Playbook'u surukle birak yontemiyle atiyosunuz program her seyi otomatik hallediyor bu kadar.

Kendi ame playbooklari da var isterseniz onlari da denersiniz.

Hocam ne söyleyeyim vallahi playbook falan hiçbir şey anlamış değilim videolu anlatım hiç yok mu?

@Mahmud01
Hocam sistemi aldınız mı ne yaptınız?

Hocam bu yazın alacağım ama gördüğünüz gibi şu anda bilgisizliğimi giderip yanlış yere para harcamamaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
Hocam ne söyleyeyim vallahi playbook falan hiçbir şey anlamış değilim videolu anlatım hiç yok mu?

Hocam bu yazım alacağım ama gördüğünüz gibi şu anda bilgisizliğimi giderip yanlış yere para harcamaya çalışıyorum.
Yanlış yer derken anlayamadım,özel hayatdan mı yoksa sistem içinmi harcıyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı