M Mahmud01 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #21 Arel1 dedi: Yanlış yer derken anlayamadım, özel hayatdan mı yoksa sistem için mi harcıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sistem için tabii ki de.
Arel1 dedi: Yanlış yer derken anlayamadım, özel hayatdan mı yoksa sistem için mi harcıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sistem için tabii ki de.
Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.477 Çözümler 2 24 Şubat 2024 #22 Mahmud01 dedi: Sistem için tabii ki de. Genişletmek için tıkla... Ne için harcadınız ayrıyetten özel değilse?
Mahmud01 dedi: Sistem için tabii ki de. Genişletmek için tıkla... Ne için harcadınız ayrıyetten özel değilse?
M Mahmud01 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #23 Arel1 dedi: Ne için harcadınız ayrıyeten özel değilse? Genişletmek için tıkla... Efendim herhalde ben kendimi yanlış ifade ediyorum. Burada sizlerin sayesinde çok fazla yanlışımı fark ettim, bilgisizliğimi giderdim. Böylece yanlış bilgisayarlara para harcamayacağımı söylemeye çalışmıştım.
Arel1 dedi: Ne için harcadınız ayrıyeten özel değilse? Genişletmek için tıkla... Efendim herhalde ben kendimi yanlış ifade ediyorum. Burada sizlerin sayesinde çok fazla yanlışımı fark ettim, bilgisizliğimi giderdim. Böylece yanlış bilgisayarlara para harcamayacağımı söylemeye çalışmıştım.