Merhaba. Yeni sistem toplamıştım ama Discord'da ekran paylaşımı izlerken sesin bir anlık bozuk geliyor, bir oyuna girdiğimde nadiren ekranın ve seslerin bozulup bilgisayarı yeniden başlatmam gerekmesi gibi ya da az önce Chrome da YouTube'dan video açtığımda da ekran ve sesler gitmişti.
Sistemim:
5600G.
B450M-A Pro Max.
G.Skill Ripjaws 16 GB 3000MHz CL16 tek modül.
Samsung 980 1TB M.2 SSD (Windows'un kurulu olduğu)
Seagate 1TB SSD.
Corsair CV650 80+ Bronze
Biosum güncel
örnek video:
bu kadar sık olmuyor ve sadece bazı uygulamalarda yaşıyorum
Bu durumu Stabil olmayan İşlemci ve Ram Overclock işlemlerinde yaşıyordum. Ama görüntüde herhangi bir sorun yaşamadım hiç. Sadece ses takılması aynı şekilde ve mouse donması o kadar.
bi ara işlemciyi ryzen master uygulaması üzerinden auto oc seçeneğine almıştımda sürekli o ayarda kullanmadım . Sadece bi 3-4 gün kullanmıştım
*ha bide rami bios üzerinden desteklediği frekansa ayarlamıştım xmp profillerinden
Dediğim gibi bir stabilite sorunu yaşıyor olabilirsin. Manuel olarak stabil ayarları bulmak her zaman daha avantajlı bence. Otomatik durumlar sıkıntıya sokabiliyor bazen
Dediğim gibi bir stabilite sorunu yaşıyor olabilirsin. Manuel olarak stabil ayarları bulmak her zaman daha avantajlı bence. Otomatik durumlar sıkıntıya sokabiliyor bazen