5600G sistemde ekran ve sesin bozulması

Blaxk001

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD 7800X3D - MSI B650M PROJECT ZERO - 2x16 Trident Z5 Royal 7600Mhz CL36 - GIGABYTE 4070 Ti Gaming - Lian Li Hydro-Shift LCD 360 - COUGAR GEX850 Gold
Merhaba. Yeni sistem toplamıştım ama Discord'da ekran paylaşımı izlerken sesin bir anlık bozuk geliyor, bir oyuna girdiğimde nadiren ekranın ve seslerin bozulup bilgisayarı yeniden başlatmam gerekmesi gibi ya da az önce Chrome da YouTube'dan video açtığımda da ekran ve sesler gitmişti.

Sistemim:
5600G.
B450M-A Pro Max.
G.Skill Ripjaws 16 GB 3000MHz CL16 tek modül.
Samsung 980 1TB M.2 SSD (Windows'un kurulu olduğu)
Seagate 1TB SSD.
Corsair CV650 80+ Bronze

Biosum güncel

örnek video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu kadar sık olmuyor ve sadece bazı uygulamalarda yaşıyorum

Son düzenleme:
Bu durumu Stabil olmayan İşlemci ve Ram Overclock işlemlerinde yaşıyordum. Ama görüntüde herhangi bir sorun yaşamadım hiç. Sadece ses takılması aynı şekilde ve mouse donması o kadar.

bi ara işlemciyi ryzen master uygulaması üzerinden auto oc seçeneğine almıştımda sürekli o ayarda kullanmadım . Sadece bi 3-4 gün kullanmıştım
*ha bide rami bios üzerinden desteklediği frekansa ayarlamıştım xmp profillerinden

Dediğim gibi bir stabilite sorunu yaşıyor olabilirsin. Manuel olarak stabil ayarları bulmak her zaman daha avantajlı bence. Otomatik durumlar sıkıntıya sokabiliyor bazen

Dediğim gibi bir stabilite sorunu yaşıyor olabilirsin. Manuel olarak stabil ayarları bulmak her zaman daha avantajlı bence. Otomatik durumlar sıkıntıya sokabiliyor bazen
auto oc yi kapattım zaten default ayarlarda. Şuan tek şüphem driverların bozuk olabileceği

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı