5600G sisteme ekran kartı önerisi

16 demek istemiştim pardon ama zaten sanırım 5600g 4060 serisini desteklemiyormuş daha önce bu tarz bir şeyle karşılaşmamıştım o yüzden 4060 düşünüyordum.
4060'ın 5600G'de çok darboğaz yapacağını düşünmüyorum ancak 4060 Ti'da darboğaz yapacaktır. Bütçeniz yeterli ise işlemciyi en azından 5600 veya 5600X'e yükseltebilirsiniz.

RX 6700 XT artık 2. el prensesi oldu sıfır fiyatları pek iyi değil.
4060 Ti zaten o CPU nun sınırı gibi birşey daha üstüne çıkmanızı önermem (RX 7700 XT gibi)

Bütçeniz varsa 4060 almak tabii ki daha mantıklı. Sizin kararınız.
Almışken tabii ki onu almak isterim ama yani eğer destekleme konusunda bir sorun yaşayacaksam tercih etmek istemem açıkçası. Çok da fazla anlamıyorum bu tarz şeylerden bu yüzden yardım almaya çalışıyorum. Çok da net olamadım şuan destekleme konusunu da öğrendikten sonra. 4060 mı, 3060 mı, RX mi bayağı karışık kafam.

4060'ın 5600G'de çok darboğaz yapacağını düşünmüyorum ancak 4060 Ti'da darboğaz yapacaktır. Bütçeniz yeterli ise işlemciyi en azından 5600 veya 5600X'e yükseltebilirsiniz.
Maalesef şuan herhangi bir parça değişimine bütçem yok, ekran kartını da kendi bütçemin üzerinde katkı yapmaya çalışarak düşünüyordum çünkü onun eksikliğini bayağı çekiyorum.

Almışken tabii ki onu almak isterim ama yani eğer destekleme konusunda bir sorun yaşayacaksam tercih etmek istemem açıkçası. Çok da fazla anlamıyorum bu tarz şeylerden bu yüzden yardım almaya çalışıyorum. Çok da net olamadım şuan destekleme konusunu da öğrendikten sonra. 4060 mı, 3060 mı, RX mi bayağı karışık kafam.
5600G oyunlarda yüksek ayarlarda 4060'ı besleyebileceğini düşünüyorum yani destekleme den kastınız nedir anlamadım ancak darboğaz sorunu olmaz. RX 6700 yerine 4060 öneririm.

Almışken tabii ki onu almak isterim ama yani eğer destekleme konusunda bir sorun yaşayacaksam tercih etmek istemem açıkçası. Çok da fazla anlamıyorum bu tarz şeylerden bu yüzden yardım almaya çalışıyorum. Çok da net olamadım şu an destekleme konusunu da öğrendikten sonra. 4060 mı, 3060 mı, RX mi bayağı karışık kafam.

Hocam bana kalırsa 4060-4060 Ti almanız daha mantıklı olacaktır.

5600G oyunlarda yüksek ayarlarda 4060'ı besleyebileceğini düşünüyorum yani destekleme den kastınız nedir anlamadım ancak darboğaz sorunu olmaz. RX 6700 yerine 4060 öneririm.
Evet desteklemekten kastım sanırım şu darboğaz olayı bunda kafam karışıktı açıkçası. Teşekkür ediyorum önerilerin için, çok sağ ol.

Hocam bana kalırsa 4060-4060 Ti almanız daha mantıklı olacaktır.
Çok sıkboğaz ediyorsam kusura bakmayın lütfen. 4060 da önereceğiniz bir marka ya da model var midir? Çok fazla model ve çeşitlilik görüyorum hangisi en iyi performansı verir ya da daha iyidir bilemiyorum.

Son düzenleme:
Evet desteklemekten kastım sanırım şu darboğaz olayı bunda kafam karışıktı açıkçası. Teşekkür ediyorum önerilerin için, çok sağ ol.

Çok sıkboğaz ediyorsam kusura bakmayın lütfen. 4060 da önereceğiniz bir marka ya da model var midir? Çok fazla model ve çeşitlilik görüyorum hangisi en iyi performansı verir ya da daha iyidir bilemiyorum.

Bunlar iyidir. Bütçe yeterli ise Ti olanı öneririm.

Bunlar iyidir. Bütçe yeterli ise Ti olanı öneririm.
Attığınız ürünler içinde bütçelik bir sıkıntı yok ama 5600G için ti da darboğaz muhabbeti olur demiştiniz o yüzden 4060 tercih etmek daha mantıklı değil mi?

Yok hocam ne demek, dendiği gibi Galax 4060 Ti tercih edilebilir. Tam F/P ürünü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı