5600G sisteme ekran kartı önerisi

Attığınız ürünler içinde bütçelik bir sıkıntı yok ama 5600G için ti da darboğaz muhabbeti olur demiştiniz o yüzden 4060 tercih etmek daha mantıklı değil mi?
AAA oyunlarda Ultra ayarlarda sıkıntı yaşamazsınız, gerekirse oyunlarda genelde Resolution Scale tarzı ayarlar olur ordan 1.25, 1.50 gibi ayarlar girersiniz darboğaz bayağı azalır.

Darboğaz olacak diye düşük ekran kartlarına bakmayın derim bütçeniz varsa 4070 veya üstüne de bakabilirsiniz, darboğaz sisteme zarar veren bişey değil sonuçta.

AAA oyunlarda Ultra ayarlarda sıkıntı yaşamazsınız, gerekirse oyunlarda genelde Resolution Scale tarzı ayarlar olur ordan 1.25, 1.50 gibi ayarlar girersiniz darboğaz bayağı azalır.

Darboğaz olacak diye düşük ekran kartlarına bakmayın derim bütçeniz varsa 4070 veya üstüne de bakabilirsiniz, darboğaz sisteme zarar veren bişey değil sonuçta.
Evet doğru aslında, darboğaz nedir ne kadar etkiliyor ya da ne sorun oluşturur çok fazla araştırma yapmadım açıkçası üzerinde aklımda kesin bir şey oluşsun diye direkt buraya konu açtım ama dediğiniz gibi sisteme zarar veren ya da sorun oluşturacak bir durum yoksa ti ya da üzerini düşünebilirim eğer üzerine de bütçem yeterse tabii ki. Ileride parça değiştirme şansım olursa en azından işlemci değişir ve dediginiz gibi de düşük bir parça olarak kalmamış da olur.

Hocam 4060'da alabilirsiniz, guzel ekran karti bence. Kendim kullaniyorum.
Evet şuan 4060 ya da 4060 ti düşünüyorum ama 5600G gibi bir işlemci de ti biraz darboğaz yapabilir muhabbeti dönüyordu bir çok sayfa da. Bu yüzden düşünüyordum ama yukarıda bir yanıtta 1 - 2 ayarla çok da problem olmayacağını söylemişlerdi. Şuan ben de bunları düşünüyorum. Yorumun için de teşekkür ederim ayrıca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı