5600G sisteme nasıl sürücü indirilir?

Cyenn

Hectopat
Katılım
25 Şubat 2018
Mesajlar
91
Bilgisayara format attım, APU sistem kullanıyorum. Denetim Masası'ndan baktığımda herhangi bir AMD programı yüklü değil. Ne yapmalıyım? İndireceksem nasıl indiririm?
Ryzen 5 5600G.
2x8GB 3200MHz RAM.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
5600G APU ekran kartı driver için aşağıda ki bağlantıyı kullanın.
Anakart modelinizi belirtirseniz diğer sürücüler için de link paylaşabilirim.

Teşekkür ederim
ASUS PRIME B550M-K AMD B550 Soket AM4 Ryzen DDR4 4600MHz (O.C) M.2 Anakart

Ben bilgisayarımı yeni aldım daha 3. gün. Bilgisayarımı aldığımda birkaç program kurmuştum. Fakat sonradan baktım ramlerden bir tanesini 8 yerine 16 gb takmışlar onu mağazaya gidip değiştirttim, eve gelip kasayı tekrar çalıştırdığımda bu sefer ekran gelmedi, faremin ışığı yanmadı falan. Bunu onlara söyleyince windowsu yeniden kurdular düzeldi ama bu sefer de windows.old diye garip bir şey çıktı kullanamadığım dosyalar yer kaplıyordu. Oradan programları geri getirteyim derken dosyaları karman çorman bir şey yaptım. O yüzden windowsun kendisinden sıfırlamasını yaptım. Şimdi de pc yi aldığım ilk güne göre denetim masasından baktım amd dosyalar falan eksikti onları nasıl bulup indirebilirim derken şimdi burdayım 😅

5 yıldır pc almayı hayal ediyordum alıp ne güzel kullanacağım derken bi kullanamadım adam akıllı... Neyse içimi döktüm

Bu driverleri yükledikten sonra bilgisayarı aldığım ilk gün gibi baştan kullanmaya başlayabilirim değil mi yapmam gereken bir şey kalmadı herhalde?
 
Teşekkür ederim.
ASUS Prime B550M-K AMD B550 soket AM4 Ryzen DDR4 4600MHz (O.C) M.2 anakart.

Ben bilgisayarımı yeni aldım daha 3. gün. Bilgisayarımı aldığımda birkaç program kurmuştum. Fakat sonradan baktım RAM'lerden bir tanesini 8 yerine 16 GB takmışlar onu mağazaya gidip değiştirttim, eve gelip kasayı tekrar çalıştırdığımda bu sefer ekran gelmedi, faremin ışığı yanmadı falan. Bunu onlara söyleyince Windows'u yeniden kurdular düzeldi ama bu sefer de windows.old diye garip bir şey çıktı kullanamadığım dosyalar yer kaplıyordu. Oradan programları geri getirteyim derken dosyaları karman çorman bir şey yaptım. O yüzden Windows'un kendisinden sıfırlamasını yaptım. Şimdi de PC'yi aldığım ilk güne göre Denetim Masası'ndan baktım AMD dosyalar falan eksikti onları nasıl bulup indirebilirim derken şimdi buradayım 😅

5 yıldır PC almayı hayal ediyordum alıp ne güzel kullanacağım derken bir kullanamadım adamakıllı... Neyse içimi döktüm.

Bu sürücüleri yükledikten sonra bilgisayarı aldığım ilk gün gibi baştan kullanmaya başlayabilirim değil mi yapmam gereken bir şey kalmadı herhalde?

Buradan internet ses ve chipset sürücülerinizi kurun yeterli olacaktır.
 
Buradan internet ses ve chipset sürücülerinizi kurun yeterli olacaktır.

Tamamdır, teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı