5600X - 3060 Ti sistem kaç TL eder?

Kartın 0 üretimi yok biliyorsun değil mi? her 280Hz monitör o fiyatta mı? 240-280Hz monitörleri 7K bandında rahatça buluyorsun, monitöründe stoğu yoktur.
her 280 hz monitör o fiyata mı diyorsunuz ama farkederseniz aynı model "VG259QM"

Hocam o fiyatın gerçekten o monitörün olduğuna emin misiniz? Stok olmayınca satıılar kafalarına göre fiyat koyuyor lütfen google'a sadece ürünün adını yazıp SS almayın.
hocam aynısından 2 satıcı var birisi hepsiburada diğeri sinerji evet dediğiniz gibi stok az ama sinerji de 16 ya satıyor

Az aklı olan biri o monitörün o kadar etmeyeceğini bilir. Monitörün stoğu olmadığından dolayı rastgele bir fiyat biçilmiş yüksek ihtimal.
hocam stoğu olmayabilir ama 2 farklı satıcıda fiyat farkı sadece 1 k falan

akakçe içerisinden 3060 ti için bulabildiğim en ucuz fiyat bu

Her 280 Hz monitör o fiyata mı diyorsunuz ama fark ederseniz aynı model "VG259QM"

Hocam aynısından 2 satıcı var birisi Hepsiburada diğeri Sinerji evet dediğiniz gibi stok az ama Sinerji de 16 ya satıyor.

Hocam tek falsonuz oda değilki? 3060 Ti'ın nerede 15.000TL olduğunu gördünüz?

hocam stoğu olmayabilir ama 2 farklı satıcıda fiyat farkı sadece 1 k falan

akakçe içerisinden 3060 ti için bulabildiğim en ucuz fiyat bu
Eki Görüntüle 2486271
3000 serisinin üretimi durdu bundan dolayı fiyatlar absürt. 15.000 TL'ye 3080 bile rahatlıkla bulunabilir.

arkadaş 12 ye satsa bile ekran kartını parçaları yarı fiyatından aşağı falan satması lazım 20 etmesi için monitörü 10 dan say ortalama bir monitör fiyatına yine 20 yi geçiyor

Hocam stoğu olmayabilir ama 2 farklı satıcıda fiyat farkı sadece 1 k falan.

Akakçe içerisinden 3060 Ti için bulabildiğim en ucuz fiyat bu.
Eki Görüntüle 2486271

Yazılanları okuyor musun? Kartın üretiminin bittiğini söylemişti @bdxmrz.

Gerçek fiyatı bu galiba

Arkadaş 12'ye satsa bile ekran kartını parçaları yarı fiyatından aşağı falan satması lazım 20 etmesi için monitörü 10'dan say ortalama bir monitör fiyatına yine 20'yi geçiyor.

O monitör o kadar etmiyor anla artık.

Arkadaş 12'ye satsa bile ekran kartını parçaları yarı fiyatından aşağı falan satması lazım 20 etmesi için monitörü 10'dan say ortalama bir monitör fiyatına yine 20'yi geçiyor

Dostum hala ekran kartı diyorsun ya, o kartın 2. eli 6-7K zaten sen niye bu kadar zorluyorsun?
2. El 3070 + monitör sistemler 20-21K diyorum 35k diyorsun 35k fiyata sana 5060 Ti veya 7700XT toplarız zaten? 0 Hem de.

Yazılanları okuyor musun? Kartın üretiminin bittiğini söylemişti @bdxmrz.

Eki Görüntüle 2486272

Gerçek fiyatı bu galiba

O monitör o kadar etmiyor anla artık.
arkadaşım tamam ekran kartı 300 lira monitör 200 lira kalan işlemci falan beleş versin arkadaş, madem hiçbiri para etmiyor bana lütfen bir fiyat tablosu çıkarır mısınız?

Arkadaşım tamam ekran kartı 300 lira monitör 200 lira kalan işlemci falan beleş versin arkadaş, madem hiçbiri para etmiyor bana lütfen bir fiyat tablosu çıkarır mısınız?

Sistem 15-16K monitör 5-6K desen 20-21K.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…