5600X - 3060 Ti sistem kaç TL eder?

hocam bende size diyorum ki internette bu fiyata satılan bir kartı siz yarı fiyatına sat diyorsunuz ben size diyorum ki bu neden öldürmek sayılmasın?
Bana 36K'lık 1050 Ti kartını lütfen 18K'ya satmayı göster.

Kartın üretimi durduruldu dostum yani kazık bir fiyata giriyorlar ekran kartını anlayabiliyor musun? 3060 Ti ile 4060'ın neredeyse aynı fiyatta olması mantıksız değil mi? yani bu demek oluyor ki bu kartın fiyatı bildiğin rastgele girilmiş çünkü kartın üretimi DURDURULMUŞ. onu geçtim ekran kartı 2. el neden 0 fiyatı ile hesaplıyorsun??????
0 fiyatını hesaplamıyorum internette eğer ki 11 e satılıyorsa 9 liraya sayılabileceğinden bahsediyorum. direkt 0 al yapıştır yapmıyorum siz %60 a yakın fiyat alıyorsunuz

0 fiyatını hesaplamıyorum internette eğer ki 11'e satılıyorsa 9 liraya sayılabileceğinden bahsediyorum. Direkt 0 al yapıştır yapmıyorum siz %60'a yakın fiyat alıyorsunuz

Ya güzel dostum, BAKMA 0 fiyatına, bakma diyoruz bakma, sıfır fiyatlar kazık diyorum ben sana kazık kazık, neden anlamak istemiyorsun bunu?

0 fiyatını hesaplamıyorum internette eğer ki 11'e satılıyorsa 9 liraya sayılabileceğinden bahsediyorum. Direkt 0 al yapıştır yapmıyorum siz %60'a yakın fiyat alıyorsunuz.

Adam 3060 Ti'ı internette 100.000TL'den satsa, bizde 80.000'den mi satacağız? Böyle saçmalık olur mu hocam.

0 fiyatını hesaplamıyorum internette eğer ki 11'e satılıyorsa 9 liraya sayılabileceğinden bahsediyorum. Direkt 0 al yapıştır yapmıyorum siz %60'a yakın fiyat alıyorsunuz.

3070'ler 8.5'ten satılırken 3060 Ti'ya neden 9K vereyim? O kart o kadar etmiyor anla artık kafayı yiyeceğim.

Bak bu kartın üretimi yok, adam biliyor bunu, yüzde 30 fiyatına koymuş, sana 2. el sitelerine bak diyoruz sen hala inatla sıfır fiyatına bakıyorsun.

Madem savunuyorsun bunu bana o 1050 Ti adlı kartın neden 2. elde 1000TL olduğunu açıkla.

Bak bu kartın üretimi yok, adam biliyor bunu, yüzde 30 fiyatına koymuş, sana 2. el sitelerine bak diyoruz sen hala inatla sıfır fiyatına bakıyorsun.

Madem savunuyorsun bunu bana o 1050 Ti adlı kartın neden 2. elde 1000TL olduğunu açıkla.
attığınız kart 239 k değil
1746649599116.png
en ucuz 106 k olacak şekilde satılıyor adam 30 fiyatına değil, %90 fiyatına koymuş benim dediğim şeyi haklı çıkarıyor burada dediğiniz şey

attığınız kart 239 k değil Eki Görüntüle 2486322en ucuz 106 k olacak şekilde satılıyor adam 30 fiyatına değil, %90 fiyatına koymuş benim dediğim şeyi haklı çıkarıyor burada dediğiniz şey
Attığınız model aynı değil. Modelden modele fiyatlar değişiyor.

ama evet demek istediğiniz konuyu anladım neden 22 dediğinizide anladım ve bence kendi açınızdan baktığınızda siz haklı oluyorsunuz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı