Bana 36K'lık 1050 Ti kartını lütfen 18K'ya satmayı göster.hocam bende size diyorum ki internette bu fiyata satılan bir kartı siz yarı fiyatına sat diyorsunuz ben size diyorum ki bu neden öldürmek sayılmasın?
0 fiyatını hesaplamıyorum internette eğer ki 11 e satılıyorsa 9 liraya sayılabileceğinden bahsediyorum. direkt 0 al yapıştır yapmıyorum siz %60 a yakın fiyat alıyorsunuzKartın üretimi durduruldu dostum yani kazık bir fiyata giriyorlar ekran kartını anlayabiliyor musun? 3060 Ti ile 4060'ın neredeyse aynı fiyatta olması mantıksız değil mi? yani bu demek oluyor ki bu kartın fiyatı bildiğin rastgele girilmiş çünkü kartın üretimi DURDURULMUŞ. onu geçtim ekran kartı 2. el neden 0 fiyatı ile hesaplıyorsun??????
0 fiyatını hesaplamıyorum internette eğer ki 11'e satılıyorsa 9 liraya sayılabileceğinden bahsediyorum. Direkt 0 al yapıştır yapmıyorum siz %60'a yakın fiyat alıyorsunuz
0 fiyatını hesaplamıyorum internette eğer ki 11'e satılıyorsa 9 liraya sayılabileceğinden bahsediyorum. Direkt 0 al yapıştır yapmıyorum siz %60'a yakın fiyat alıyorsunuz.
0 fiyatını hesaplamıyorum internette eğer ki 11'e satılıyorsa 9 liraya sayılabileceğinden bahsediyorum. Direkt 0 al yapıştır yapmıyorum siz %60'a yakın fiyat alıyorsunuz.
attığınız kart 239 k değil
![]()
Asus RTX 4090 Rog Strix OC Edition ROG-STRIX-RTX4090-O24G-GAMING 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus RTX 4090 Rog Strix OC Edition ROG-STRIX-RTX4090-O24G-GAMING 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus RTX 4090 Rog Strix OC Edition ROG-STRIX-RTX4090-O24G-GAMING 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 84.881,06 TL'den...www.akakce.com
Bak bu kartın üretimi yok, adam biliyor bunu, yüzde 30 fiyatına koymuş, sana 2. el sitelerine bak diyoruz sen hala inatla sıfır fiyatına bakıyorsun.
Madem savunuyorsun bunu bana o 1050 Ti adlı kartın neden 2. elde 1000TL olduğunu açıkla.
Attığınız model aynı değil. Modelden modele fiyatlar değişiyor.attığınız kart 239 k değil Eki Görüntüle 2486322en ucuz 106 k olacak şekilde satılıyor adam 30 fiyatına değil, %90 fiyatına koymuş benim dediğim şeyi haklı çıkarıyor burada dediğiniz şey
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.