5600X - 3060 Ti sistem kaç TL eder?

Attığım iki kart ROG modeli,
ROG modeli Ventus modeli ile bir mi? Birisi en giriş seviye model diğeri en tepe model.

O kadar şey yazdım onlara da cevap vermeni bekliyorum.

kart rekabeti fazla olduğu için 2. elin fiyatı ölüyor mantığınız bu ve gerçekten 2. kez düşünüldüğü zamanda haklı bir mantık

Kart rekabeti fazla olduğu için 2. elin fiyatı ölüyor mantığınız bu ve gerçekten 2. kez düşünüldüğü zamanda haklı bir mantık

Hala ne diyorsun ya, 2. el fiyatlarına bakmıyor musun sen?

Bakma artık şu sıfır fiyatına bakma, doğru bir mantık değil diyoruz sana.

Hadi şunu açıkla bana, aynı modeller 20K, yüzde 25 fiyatına satıyorlar?

tamam arkadaşım sen haklısın, haklı olduğunu 2 mesajdır kabul ediyorum neden hala kabul etmiyorsun?

Tamam arkadaşım sen haklısın, haklı olduğunu 2 mesajdır kabul ediyorum neden hala kabul etmiyorsun?

6 Sayfadır inat ediyorsun çünkü, kabul ettirebildiğim tek şey kartın fiyatı.
Ne diyeceksin şimdi 35k değil 33K'mı diyeceksin?

6 Sayfadır inat ediyorsun çünkü, kabul ettirebildiğim tek şey kartın fiyatı.
Ne diyeceksin şimdi 35k değil 33K'mı diyeceksin?

35 değil 40, şaka bir yana hocam bak haklı olduğunu kabul ediyorum. Haklı olduğun konu şu gerçekten 0 fiyatlarına bakıp karşılaştırma yapmam yanlıştı çünkü normaldede bir telefonu aldığın ve sattığın zaman 0 ına göre kıyaslayıp satarsın mesela iPhone 16'nın 0'ı yükselince 2. elide yükselir bu mantıkda hatalıyım demek istediğini de anlıyorum

ben burada bu mantığı anlayamadım, çünkü izole bir şekilde tek kart hakkında düşünmüş oldum. sen haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…