5600X 3060Ti sistem alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm.

Bir sistem topladım eksiklerim var mı ya da fazla mı uç içindekiler pek bilgim yok, ilave bir şeyler lazım mı bilmiyorum araştırdım kendimce düzenledim yardımcı olursanız sevinirim.

AMD Ryzen™5 5600X Soket AM4 + Wraith Stealth 3.7GHz 32MB 65W 7nm İşlemci
ASUS TUF GAMING B550-PLUS WF II AMD B550 Soket AM4 Ryzen DDR4 4800MHz(OC)Anakart
GSKILL 32GB (2x16GB) RipjawsV Siyah DDR4 4000MHz CL18 1.40V Dual Kit PC Ram
ASUS GeForce DUAL-RTX3060TI-O8GD6OC 8GB GDDR6X 256Bit Nvidia Ekran Kartı
POWER BOOST VK-G3403S 650W 80 PLUS MESH PANEL USB 3.0 KASA
Samsung 1TB 980 PRO NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 7000MB / Yazma Hızı 5000MB)
ASUS 27" VG27AQ 1Ms 2K 165Hz WQHD IPS G-SYNC/FREESYNC HDMI DP Gaming Monitör

Bu sistemi kurdum almayı düşünüyorum 2 3 gün içinde 35k 36k bütçe var içinden bir şeyleri düşürmeli miyim, yükseltmek zor ona göre söyleyeyim oyun için kullanacağım yayın açmak render yapmak gibi işlerim olmayacak. Uzun vadeli olsun istedim forumda araştırdım karşılaştırmalara biraz baktım bana uygun gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz? Ayrıca fan ısı-soğutma ya da monitörle ilgili bir sorun yaşar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kasayı değişebilirsiniz bu sisteme o PSU ve kasa pek olmamış gibi ve bu fiyatlara 3070/ti hazır sistem bulabilirsiniz.

Fiyatına göre kötü olmuş hocam. Şu an link atamadığım için toplayamayacağım ama 4070 ti ya da 6800 XT sistem toplanır.

Hocam kasayı değişebilirsiniz bu sisteme o PSU ve kasa pek olmamış gibi ve bu fiyatlara 3070/ti hazır sistem bulabilirsiniz.
valla kardeşim haklısın şimdi adamla görüştüm vatan'da oda aynısını söyledi kasa geçici işini görür ama bence değiştirelim dedi bütçe de sıkıntı biraz, teşekkürler bilgi için belki biraz daha beklerim kasa için.

Hocam benim attığım sistemi alın bütçeniz 35 36k ise. AMD yeni AM5 sokete geçti çok daha iyi işlemciler çıkacaktır.

Fiyatına göre kötü olmuş hocam. Şu an link atamadığım için toplayamayacağım ama 4070 ti ya da 6800 XT sistem toplanır.
kardeşim fiyatlar değişicek şimdi ama 3060 ti 4070 ti arasındaki farkı şuan karşılayamıyorum böyle bi sistem topladım biraz daha bütçe olsa dediğin gibi toplamak daha mantıklı tabi.

Alanır ama o işlemciye bi sıvı soğutucu alırsan iyi olur normale göre biraz fazla ısınıyor

Hocam benim attığım sistemi alın bütçeniz 35 36k ise. AMD yeni AM5 sokete geçti çok daha iyi işlemciler çıkacaktır.
senin attığın sistemi almak güzel olur ama monitör ilave edilince 40ı geçicek onu da şuan almam çok zor kardeşim valla yalan söylemiyim baya bekletir beni, bi düşünücem ama sağol önerin için.

Yani hocam uzun vadeli olsun dediğiniz için önerdim. Beklemeye değebilecek bir sistem bence. Yani 5 6 ay falan beklenir mi bilmiyorum ama ben beklerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…