Bir sistem topladım eksiklerim var mı ya da fazla mı uç içindekiler pek bilgim yok, ilave bir şeyler lazım mı bilmiyorum araştırdım kendimce düzenledim yardımcı olursanız sevinirim.
Bu sistemi kurdum almayı düşünüyorum 2 3 gün içinde 35k 36k bütçe var içinden bir şeyleri düşürmeli miyim, yükseltmek zor ona göre söyleyeyim oyun için kullanacağım yayın açmak render yapmak gibi işlerim olmayacak. Uzun vadeli olsun istedim forumda araştırdım karşılaştırmalara biraz baktım bana uygun gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz? Ayrıca fan ısı-soğutma ya da monitörle ilgili bir sorun yaşar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
valla kardeşim haklısın şimdi adamla görüştüm vatan'da oda aynısını söyledi kasa geçici işini görür ama bence değiştirelim dedi bütçe de sıkıntı biraz, teşekkürler bilgi için belki biraz daha beklerim kasa için.
Vallahi kardeşim haklısın şimdi adamla görüştüm Vatan'da oda aynısını söyledi kasa geçici işini görür ama bence değiştirelim dedi bütçe de sıkıntı biraz, teşekkürler bilgi için belki biraz daha beklerim kasa için.
kardeşim fiyatlar değişicek şimdi ama 3060 ti 4070 ti arasındaki farkı şuan karşılayamıyorum böyle bi sistem topladım biraz daha bütçe olsa dediğin gibi toplamak daha mantıklı tabi.
Bir sistem topladım eksiklerim var mı ya da fazla mı uç içindekiler pek bilgim yok, ilave bir şeyler lazım mı bilmiyorum araştırdım kendimce düzenledim yardımcı olursanız sevinirim.
Bu sistemi kurdum almayı düşünüyorum 2 3 gün içinde 35k 36k bütçe var içinden bir şeyleri düşürmeli miyim, yükseltmek zor ona göre söyleyeyim oyun için kullanacağım yayın açmak render yapmak gibi işlerim olmayacak. Uzun vadeli olsun istedim forumda araştırdım karşılaştırmalara biraz baktım bana uygun gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz? Ayrıca fan ısı-soğutma ya da monitörle ilgili bir sorun yaşar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
senin attığın sistemi almak güzel olur ama monitör ilave edilince 40ı geçicek onu da şuan almam çok zor kardeşim valla yalan söylemiyim baya bekletir beni, bi düşünücem ama sağol önerin için.
Senin attığın sistemi almak güzel olur ama monitör ilave edilince 40ı geçecek onu da şu an almam çok zor kardeşim vallahi yalan söyle miyim bayağı bekletir beni, bir düşüneceğim ama sağ ol önerin için.
Yani hocam uzun vadeli olsun dediğiniz için önerdim. Beklemeye değebilecek bir sistem bence. Yani 5 6 ay falan beklenir mi bilmiyorum ama ben beklerdim.