5600X - Ekran Kartı Hariç Sistem Toplama

Bütçe
5500
@kqqk13 Faz sayısı daha düşük bir anakart önermek nasıl bir şey anlamadım. Soğutma bakımından neresi daha üstün attığınız modelin ROG'a nazaran? İki modelin mosfetleri birebir aynı. ROG modelin faz sayısı daha fazla ve fiyatları aynı. Gerçekten oldukça gereksiz ve yanlış bir öneri.

Tier List:

Aslında fan olmaması daha iyi olmamış mı hocalarım?
100,200 liraya daha iyi fanlar var.
O fanla OC bile yapar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Örnek.
Hatırladığım kadarıyla bu fanla 5600X fanı arasında çok az fark var.
Yani bir de bu fan.
T6 Ultra daha iyi olur.

@SON İ3 BÜKÜCÜ sıvı soğutmam var diye belirttim ilk mesajda. Yorum yapmış olmak için yapmayın rica ediyorum okuyun.

@curiousoftech hocam son hali aşağıdaki şekilde geçiyorum siparişleri teşekkürler.

5600X,
ROG B550-F ya da B550-A,
Crucial 2x8 3600 CL16,
WD Black SN750,
XPG Core Reactor 650,

Pardon hocam okumamıştım.
Varsa iyi güzel.

Aslında fan olmaması daha iyi olmamış mı hocalarım?
100,200 liraya daha iyi fanlar var.
O fanla OC bile yapar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Örnek.
Hatırladığım kadarıyla bu fanla 5600X fanı arasında çok az fark var.
Yani bir de bu fan.
T6 Ultra daha iyi olur.

Elinde olmasa bile 5600X'e İzoly soğutucusu mu taksın? İşlemciye hakaret.

@SON İ3 BÜKÜCÜ Sıvı soğutmam var diye belirttim ilk mesajda. Yorum yapmış olmak için yapmayın rica ediyorum okuyun.

@curiousoftech Hocam son hali aşağıdaki şekilde geçiyorum siparişleri teşekkürler.

5600x,
rog b550-f ya da b550-a,
Crucial 2x8 3600 cl16,
WD Black SN750,
XPG Core reactor 650,

Ben MSI'ın siparişini verdim henüz elime gelmedi deneyemedim ama ATX olsun çamurdan olsun. İş görecektir diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı