5600X için sessiz ve performanslı soğutucu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
19:35'te görebileceğin üzere soğutmaları aynı ama daha sessiz. Ayrıca 6 yıl garantili sanırım.

Hocam çünkü oradaki XT 224 tek fan artixh 34 çift fan XT 224 dün de çift fan yaparsanız geçiyor.

Çok soru sordum ama ARGB girişi olmayan anakarta nasıl bağlantı yaparız 224XT’i? Hiç zorlamayıp normal olanı mı alayım.
böyle bir şey lazım hocam galiba ARGB ile kullanmak için.

Hocam çünkü oradaki XT 224 tek fan artixh 34 çift fan XT 224 dün de çift fan yaparsanız geçiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Duet ile single fan aralarında neredeyse fark yok dostum.

Edit: Tek fan 752₺ civarında Duet 1152₺ civarında. Ben daha 1-2 hafta önce Arctic DUO'yu 850₺'ye falan aldım. Yanlış anlaşılmasın 224 XT çok iyi fan fakat sessizlik ve performans için doğru seçim değil demeye çalışıyorum.

Duet ile Single fan aralarında neredeyse fark yok dostum.

Çift fan olunca geçiyor hocam @messinicocugu bu baksana hocam XT224 ile artixh 34 fan çok daha mantıklı olmuyor mu hocam.

Arkadaşlar kafam karıştı daha çok :D şimdi bana en sessiz ve en performanslısı hangisi söyleyecek var mı?
224 XT yi stok fan hızında kullanırsan bir tık sesli çalışıyor ama fan hızını %50 yaparsan sıfır ses ile kullanabilirsin. Zaten %50 fan hızında bile oyunlarda ortalama 55 derece ile oynayabiliyorsun.

224 XT'yi stok fan hızında kullanırsan bir tık sesli çalışıyor ama fan hızını %50 yaparsan sıfır ses ile kullanabilirsin. Zaten %50 fan hızında bile oyunlarda ortalama 55 derece ile oynayabiliyorsun.

Hocam benim dediğim gibi XT 224 çok güzel bir bloğa sayıp artixh 34'un fanıda sesiz bu 2'sini alırsa çok iyi olur.

@Emma Stone hocam sizin konunuzu gördüm de hala 224 XT kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız sesi ve performansı nasıl?
SE-214 XT Kullanıyorum. Zaten arada SE-224 XT 1-2 derece ya var ya yok. 2. ayı devirdik. 11400F ile kullanıyorum. Oyunlarda 60-65’i geçtiğini görmedim. Sessizlik konusunda be çok rahatsız edici ne de çok sessiz. Zaten 400-500TL aralığında bir soğutucudan hem performans hem ölüm sessizliği beklemek saçma olur, sende bilirsin. Beni hem sessizlik hem performans anlamında fiyatını ele aldığımızda tatmin etti. Fiyatını da söylemem gerekirse Temmuz ayında (başı ama günü hatırlamıyorum) 396TL’ye almıştım lakin zam gelmiş tabii ki haliyle. Alabilirsin. Fiyatına göre hoş soğutucu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı