5600X için Snowman T6 Ultra alınır mı?

patetepat

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Ben AMD Ryzen 5600X'lı bir sistem toplayacağım ve elimde 200TL soğutucu param var. Daha fazla hayatta çıkmaz. Snowman T6 Ultra yeterli olur mu? Sadece oyun oynayacağım.

5600X için kullanıyorum. Gayet memnunum.

1628195434106.png

Masaüstünde sıcaklık bu şekilde. Undervolt falan herhangi bir kısıtlama yok anakarta taktığım gibi kullanıyorum.

Bizim bir şey fark etmememiz veya yaşamamamız o fanların rezil olmadığı gerçeğini ortaya çıkarıyor ama sen bilirsin.
Senin fark etmemen hiçbir şey ifade etmiyor.
Tekil kullanıcı tecrübeleri genel sorun için hiçbir şey ifade etmez.
T6 Ultra rezalet fanlara sahip bir ürün, T6 ise Ultrasız isme sahip olmasına rağmen T6 Ultra'dan daha sorunsuz ve tercih edilir bir ürün.
Fan ses yapmıyor diyorum fark etmemişsin diyorsun, Minecraft oynamaya devam keke🤣🤣🤣🤣
Sen sorun yaşamıyorsun diye sorun yok mu demek? GN bile böyle bir iddiada bulunmuyorken sen neyin davasını güdüyorsun? Bir de gelmiş "Minecraft oynamaya devam" yazmışsın, yaş seviyeni ve trollüğünü bir sefer daha ispatlamışsın. Neyse ki senin gibiler burada fazla barındırılmıyor, o yüzden sen Anadolu Jet'lenene kadar göz ardı edip keyfime bakacağım.
xenovoid ifşa.JPG

Bunları yazan çocuk gelmiş bana laf ediyor 🤣
Üsluba aynen böyle devam et, bu hızla uçağın rötarsız kalkar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı