5600X işlemci boşta 55 derece sıcaklık normal mi?

Rica ederim. Bence gönderin yenisini verebilirler ama RGB bağlantılarını takıp takmadığınızdan emin olun. O sırada stok fanla idare edersiniz.
İşte öyle olmuyor. Stok fan duruyor tamam ama tamamen bilgisayarı geri istiyorlar. Sadece sıvı soğutmada sorun olduğuna kanaat getirmiyorlar.

İşte öyle olmuyor. Stok fan duruyor tamam ama tamamen bilgisayarı geri istiyorlar. Sadece sıvı soğutmada sorun olduğuna kanaat getirmiyorlar.
Hazır sistem sanırım. Siz sıvı soğutucuyu söküp Cooler Master servisine göndereceksiniz zaten aldığınız yere göndermenize gerek yok ki.

Hazır sistem sanırım. Siz sıvı soğutucuyu söküp Cooler Master servisine göndereceksiniz zaten aldığınız yere göndermenize gerek yok ki.
Sökmesini takmasını bilmiyorum ve o kadar pahalı ki bilgisayarlar korkuyorum o riske girmeye. İşlevini yerine getiriyorsa şu an benim için problem yok ya ışığı olmayıversin zaten kasada 4 tane ARGB fan var yeter onlar. Ben sadece ışığı yanmıyorsa acaba işlevinde de problem var mı diye sorguladım. Sorun yok dediniz.

Bu nasıl bir işlemciymiş arkadaşım? Yahu 240 mm sıvı soğutma ile bir de 3600 MHz de, stokla ne olurdu enteresan en azından kasma donma yoksa sıkıntı yok. Bendeki eski i56600K ondan serin demek ki. Yeni işlemciler maşallah ateş topu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…